Ontdek onze thermotent Wood

De perfecte investering: onze thermotent Wood

Heeft u al kennis gemaakt met onze thermotent Wood? We delen graag alles over deze bijzondere thermotent met u! Wist u bijvoorbeeld dat deze tent gebaseerd is op onze klassieke safaritent Wood? De safaritent Wood wordt het meest gekozen en is de gezinstent bij uitstek. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden waardoor de tent niet alleen in te zetten is als vakantieverblijf, maar voor veel meer bijzondere doeleinden. Bent u op zoek naar een fijne (gezins)tent die het hele jaar door verhuurd kan worden, dan bent u op zoek naar onze Thermotent Wood!

Thermotent Wood tilt glamping naar een hoger niveau

Onze thermotenten geven glamping een nieuwe betekenis! Waar de safaritenten voor een winters verblijf vaak toch echt te koud zijn, zijn onze thermotenten het hele jaar door erg aangenaam. In de zomer zorgt de goede isolatie voor een koele tent en in de winter blijft de kou juist mooi buiten. De perfecte accommodatie voor uw gasten in elk seizoen!

De mogelijkheid de tent het hele jaar door te verhuren geeft u natuurlijk de mogelijkheid om een mooi rendement te behalen.

 

Thermo Tent Compact Outstanding

Een glazen pui voor extra natuurbeleving

Voor al onze tenten gebruiken we vanzelfsprekend alleen de beste materialen. Onze thermotenten zijn opgebouwd uit stevige, geïsoleerde houten panelen en hebben aan de voorkant een glazen pui. Door deze pui hebben uw gasten ook in de winter volop contact met de natuur. Maar ook in de zomer draagt dit mooie uitzicht bij aan het echte vakantiegevoel. Al het gebruikte hout van onze tenten is onder KOMO-keur verduurzaamd en heeft het FSC keurmerk. De mooie vinylen vloeren zijn optioneel verrijdbaar. En door de steigerhouten wanden af te werken met compriband hebben we extra privacy gecreëerd voor uw gasten. De Wood is het complete plaatje!

Een accommodatie voor 2 tot 8 personen

Onze Wood is een veelzijdige tent. Door de verschillende formaten waarin de tent leverbaar is, is hij geschikt voor veel verschillende gezelschappen. Zo is de kleinste variant, de AN3 van 5 bij 5 meter, geschikt voor 2 tot 4 personen. De AN4 Thermotent Wood is met zijn 5 bij 7 meter een stukje ruimer en biedt plaats aan gezelschappen tot 6 personen. De grootste Thermotent Wood is maar liefst 45 vierkante meter en biedt plaats aan 6 tot 8 personen. Natuurlijk kan de Wood niet alleen worden ingezet als overnachtingsaccommodatie, maar is er nog veel meer mogelijk met deze veelzijdige tent. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! Er is altijd een Wood die aansluit bij uw wensen.

 

Ervaar onze Outstanding service bij de aanschaf van Thermotent Wood

Gunt u uw gasten de luxe van een fijne vakantie in onze Thermotent Wood? Wij gunnen u een plezierig aankoopproces van deze mooie tent. Daarom kunt u altijd rekenen op onze Outstanding service! Van een persoonlijk advies over de juiste tent tot de oplevering van een compleet ingerichte thermotent! Want ook met een passend interieur helpen we u graag verder. Zo maken we de aanschaf van onze tenten graag zo gemakkelijk mogelijk. Wilt u meer informatie of een berekening van uw persoonlijke rendement? Ons enthousiaste team staat voor u klaar!