Duitsland

8 tenten

Met interieur

seas-on

Seas-on lodge: zomer en winter glamping

Onze nieuwste seas-on lodge speelt in op de groeiende vraag naar jaarrond verhuur. Dankzij de hoogwaardige isolatie is de seas-on prefect geschikt voor jaarrond verhuur, zowel in de zomer als in de winter. Het eerste seas-on project staat inmiddels direct naast de skipiste bij UplandParcs in het Duitse Winterberg.

UplandParcs was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de seas-on. Het vakantiepark zocht naar iets vernieuwends om aan hun accommodatieportfolio toe te voegen. Toen het idee van een geïsoleerde versie van onze safaritent vorm begon te krijgen, was de beslissing snel genomen. De seas-on lodge bleek precies het type accommodatie te zijn waar UplandParcs naar op zoek was.

Jaarrond comfort: de keuze van UplandParcs

Bastiaan Taselaar, eigenaar van UplandParcs, is zeer tevreden. “Het was natuurlijk erg bijzonder om het hele traject van begin tot eind mee te maken. Het product bestond nog niet op deze manier, dus dan is het natuurlijk fantastisch om het eindresultaat hier te zien. We zijn een zeer duurzaam park met twee hoogseizoenen, zowel zomer als winter. Dat is voor ons ook één van de redenen waarom we hier voor een geïsoleerde tent hebben gekozen. De eerste gasten zijn al geweest en die zijn ontzettend enthousiast! Het is de belevenis van een tent maar dan met een stuk meer comfort.” Inmiddels zijn de lodges al volop in de verhuur. Gasten kunnen nu ook in het winterseizoen de charme van glamping ervaren!

Wat UplandParcs over ons zegt:

“Het was natuurlijk erg bijzonder om het hele traject van begin tot eind mee te maken. Het product bestond nog niet op deze manier, dus dan is het natuurlijk fantastisch om het eindresultaat hier te zien. We zijn een zeer duurzaam park met twee hoogseizoenen, zowel zomer als winter. Dat is voor ons ook één van de redenen waarom we hier voor een geïsoleerde tent hebben gekozen. De eerste gasten zijn al geweest en die zijn ontzettend enthousiast! Het is de belevenis van een tent maar dan met een stuk meer comfort.”

De keuze van UplandParcs