Safaritent vs thermotent

Safaritent vs thermotent: welke heeft uw voorkeur?

Met de thermotent nieuw in ons assortiment, komt de vraag van de safaritent vs de thermotent naar boven. Want wat is het grootste verschil tussen deze tenten? En wellicht nog belangrijker, welke tent past het beste bij uw huidige situatie én uw toekomstdromen? Eén gegeven staat als een paal boven water, zowel met onze safaritenten als onze thermotenten biedt u uw gasten een luxueus verblijf in een accommodatie waarbij ze van alle gemakken zijn voorzien. Want ongeacht welke tent u uiteindelijk kiest: onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit en stralen dit van vloer tot nok uit.

De verschillen tussen een safaritent en thermotent

Wat zijn de grootste verschillen tussen een safaritent en een thermotent? Beide tenten zijn leverbaar in diverse modellen en kunnen op maat worden gemaakt aan de hand van uw wensen. Van beide type tenten is er altijd een model wat bij u past. Het verschil is echter de mate van isolatie. Waar de safaritent voorzien is van hoogwaardig tentdoek, is de thermotent opgebouwd met stevige geïsoleerde panelen. Dit maakt de thermotent geschikt voor verhuur in alle seizoenen! Waar de safaritent in de wintermaanden niet geschikt is om gasten te ontvangen, kunt u met een thermotent het hele jaar door gasten ontvangen.

De voordelen van jaarronde verhuur van de thermotent

De goede isolatie van de thermotent maakt deze tent ook in de koudere maanden tot een zeer comfortabele accommodatie. Wilt u het hele jaar door gasten verwelkomen op uw park of bedrijf? Dan is de thermotent een uitstekende keuze. Door de glazen pui hebben uw gasten het hele jaar een hoge natuurbeleving. Dit maakt de beleving in een thermotent anders als bijvoorbeeld een huisje of stacaravan. Een groot voordeel van de jaarronde verhuur van de thermotenten is dat er ook meer gebruik wordt gemaakt van de andere faciliteiten op uw park of camping. Zo draait een eventuele winkel meer omzet en wordt ook de omzet op andere gebieden verhoogt.

Wanneer is de safaritent een slimme keuze?

Een thermotent lijkt de ideale keuze: deze is immers het hele jaar door te verhuren! De juiste keuze hangt echter af van uw camping en uw doelgroep. Heeft u een camping die volledig is gericht op het zomerseizoen en in de winter vrijwel leeg is? Het verhuren van tenten in de wintermaanden is dan niet altijd een slimme beslissing, omdat u dan juist extra kosten maakt om de nodige faciliteiten open te kunnen houden. Verder is de investering in een safaritent kleiner dan de investering in een thermotent. Heeft u een kleinere financiële reikwijdte? Of kunt u de tenten in de wintermaanden niet goed verhuren? Dan kan het een rendabele keuze zijn te kiezen voor een safaritent, waarvan de terugverdientijd in dat geval korter is.

Lastige keuze? Vraag ons om persoonlijk advies!

Het maken van een keuze tussen een safaritent of een thermotent, maar daarna ook nog het kiezen van één of meerdere modellen, kan een lastige opgave zijn. Bij Outstanding begrijpen we dit als geen ander. We zetten onze ruime ervaring dan ook graag in om u te helpen bij het maken van deze beslissing. Zo leiden we u met plezier rond in onze showroom, waar u zowel de safaritenten als thermotenten van dichtbij kunt bewonderen. Daarnaast beantwoorden we natuurlijk graag al uw vragen. Wilt u meer weten over de tenten van Outstanding? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!