Luxe thermotenten

Luxe thermotenten te koop in diverse uitvoeringen

Onze luxe thermotenten zijn te koop in diverse soorten modellen en formaten. Zo is er ook voor uw gasten altijd een thermotent op maat. Het grote voordeel van onze thermotenten is dat u de tenten het hele jaar door kunt verhuren! Door de goede isolatie is de tent zowel in de warme als koude maanden een heerlijke accommodatie. En de grote glazen pui zorgt ervoor dat ook het beleven van de natuur in elk seizoen door kan gaan. Met deze innovatieve tenten biedt u uw gasten een geheel nieuwe glamping ervaring!

Luxe thermotenten te koop die de beschikbare ruimte optimaal benutten

Doordat we verschillende soorten thermotenten te koop hebben, heeft u diverse mogelijkheden voor het uitzoeken van uw perfecte tent. Als eerste stellen we u graag voor aan onze Thermotent Compact. Deze tent benut de beschikbare ruimte optimaal. Ideaal als u geen zeeën van ruimte hebt, maar uw gasten toch een exclusieve accommodatie wilt bieden.

De Thermotent Compact is te koop in twee verschillende formaten. Het kleinste formaat is geschikt voor 2 tot 4 personen, waar de grotere variant plek biedt aan 4 tot 6 personen.

 

Onze thermovariant op de klassieke safaritent

Beschikt u over meer ruimte en bent u op zoek naar een grotere tent? Dan is de kans groot dat de Thermotent Wood aan uw wensen voldoet! De Thermotent Wood is gebaseerd op onze Safaritent Wood, de safaritent die het meest wordt gekozen door onze klanten. Met zijn geïsoleerde panelen kunt u de thermotent, in tegenstelling tot de gewone safaritent, het hele jaar door aan uw gasten verhuren.

De Wood is leverbaar in drie verschillende formaten, waardoor er altijd een geschikt formaat voor u bij zit! Door deze variatie in afmetingen, biedt de Thermotent Wood plaats aan 2 tot maar liefst 8 gasten.

 

Ontdek de unieke maatvoering van de Thermo Cottage

Met de Thermo Cottage biedt u uw gasten een echte Outstanding glamping beleving. Binnenin de tent is er volop ruimte, maar ook op het terras voor de tent hebben uw gasten alle ruimte. En is het te koud om op het terras te zitten, dan hebben uw gasten door de glazen pui alsnog het echte buitengevoel.

De Thermo Cottage heeft een unieke maatvoering en samen met de klassieke en landelijke uitstraling, is dit een zeer onderscheidende thermotent. Deze luxe thermotenten zijn te koop met een prachtig wolfsdak of een klassiek open dak.

De Thermo Cottage is verkrijgbaar in twee formaten, welke u op de volgende tabbladen kunt bekijken. Zo is er altijd een thermotent die bij uw wensen past.

Thermotenten te koop van de hoogste kwaliteit

Naast de uitstraling is natuurlijk de kwaliteit van uw nieuwe thermotent een belangrijke factor. Zoals u gewend bent bij de andere tenten van Outstanding, hebben we thermotenten te koop van de allerhoogste kwaliteit. Denk hierbij aan zeer duurzaam hout, sterke houten frames, vloeren van hoogwaardig vinyl en steigerhouten wanden. De thermotenten zijn te koop met een optionele verrijdbare vloer. Met onze thermotenten biedt u uw gasten de ultieme glamping ervaring!

Heeft u interesse in onze thermotenten? Bekijk de tenten op onze website of kom langs voor een echte kennismaking in onze showroom! Maak ook de keuze om te investeren in uw bedrijf met onze thermotenten en vraag vandaag nog uw offerte op maat aan!

Thermo Tent Compact Outstanding