• 7 landen
  • 40+ tenten
  • Met interieur
  • Reisorganisatie
glamping tenten luxe kamperen

Buitengewoon kamperen met Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie uit Nederland. De organisatie richt zich voornamelijk op bijzondere campingvakanties voor gezinnen. Als vaste huisleverancier ontwikkelden wij safaritenten voor ze, die zeer geschikt zijn voor de verhuur en waarmee een goed rendement behaald kan worden. Met inmiddels ruim 550 accommodaties op meer dan 70 campings in 8 landen zijn ze één van de grootste aanbieders van safaritenten.

De gasten van Vodatent kunnen kiezen tussen safaritenten mét of zonder sanitaire voorzieningen. Uiteraard zijn alle safaritenten ruim ingedeeld en volledig ingericht. De glamping tenten zijn van alle gemakken voorzien. De vakantieaanbieder heeft zelfs een verrijdbare keuken in de safaritenten geplaatst. Zo kunnen hun gasten met mooi weer buiten koken en écht van de natuur genieten.

Glamping roadtrip

Op vakantie, maar liever niet op één locatie verblijven? Dan is de Glamping roadtrip van Vodatent de ideale oplossing. Gemakkelijker kan het niet, de safaritenten staan immers al klaar. U hoeft als vakantieganger slechts uw koffer te pakken en door te geven waar u naartoe wilt. Vodatent regelt de rest. Die totale ontzorging, dat is precies waar Glamping voor staat!

Wat Vodatent over ons zegt

“Door de toenemende vraag naar safaritenten en lodges gingen wij op zoek naar kwalitatieve glamping tenten. Zo kwamen wij bij Outstanding terecht. De keuze was snel gemaakt dankzij het prettige contact met het bedrijf en de kwaliteit van de producten. We hadden een bezetting verwacht van ca. 80 nachten per jaar en 2 tot 3 keer meer rendement als verhuur van de plek alleen. We zien hier de resultaten zeker al van terug!” Vodatent

De keuze van Vodatent