• 7 landen
  • 40+ tenten
  • Met interieur
  • Reisorganisatie
glamping tenten luxe kamperen

Het bruikleenconcept van Vodatent

Vodatent werkt meestal met campings samen op basis van bruikleen. Ze stellen (ingerichte) tenten ter beschikking zonder investering van de camping. Als vaste huisleverancier ontwikkelden wij safaritenten voor ze, die zeer geschikt zijn voor de verhuur en waarmee een goed rendement behaald kan worden.

Vodatent zorgt voor de plaatsing van de glamping tenten en verzorgt de marketing en boekingen. De camping zorgt voor ontvangst, onderhoud en schoonmaak. De omzet uit reserveringen wordt verdeeld tussen beide partijen. Na een paar jaar worden de geleverde safaritenten eigendom van de camping.

Grote doelgroep

Een interessante samenwerking voor campings die Outstanding safaritenten willen plaatsen maar nog op zoek zijn naar financiering. En/of voor campings die een partner zoeken voor de verhuur van glamping tenten. Ze hebben een groot klantenbestand met trouwe klanten die regelmatig een safaritent huren. Daarnaast werken ze samen met touroperators in verschillende landen waarmee een grote doelgroep wordt bereikt.

Wat Vodatent over ons zegt

“Door de toenemende vraag naar safaritenten en lodges gingen wij op zoek naar kwalitatieve glamping tenten. Zo kwamen wij bij Outstanding terecht. De keuze was snel gemaakt dankzij het prettige contact met het bedrijf en de kwaliteit van de producten. We hadden een bezetting verwacht van ca. 80 nachten per jaar en 2 tot 3 keer meer rendement als verhuur van de plek alleen. We zien hier de resultaten zeker al van terug!” Vodatent

De keuze van Vodatent