Duitsland

10 tenten

Met interieur

Aanbieder kampeer- en glampingvakanties

Glamping aan het meer bij Seepark Ternsche

Seepark Ternsche is een bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning en vrije tijd. Doordat de vraag naar bijzondere accommodaties steeds groter wordt, besloot Seepark Ternsche om safaritenten aan te schaffen. “De safaritenten passen perfect bij ons park en bieden onze gasten het comfort waar ze om vragen. Onze gasten zijn enorm enthousiast! Velen boeken direct voor een volgende periode en worden onze vaste gasten.”

Door de goede bezetting en de grote vraag naar de luxe safaritenten gaat het park voor het seizoen 2021 zelfs uitbreiden met 3 XS– en 3 Wood safaritenten!

Safaritenten ingericht in verschillende thema’s voor de ultieme beleving!

De safaritenten bij Seepark Ternsche staan direct aan het zandstrand en slechts 30 meter van het water vandaan. De vier safaritenten bieden elk plaats aan 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen. De tenten zijn ingericht in verschillende thema’s, zo hebben de tenten een zebra-, giraf-, luipaard- of olifanteninterieur. Dat belooft een geweldige glamping ervaring!

Wat Seepark Ternsche over ons zegt:

“We zijn erg blij met het goede advies, de professionele uitvoering en de professionele opbouw van de tenten van Outstanding. Onze gasten zijn enorm enthousiast en velen boeken direct voor een volgende periode en worden onze vaste gasten.” – Seepark Ternsche

De keuze van Seepark Ternsche