Portugal

10 tenten

Met interieur

Luxe kamperen in Portugal

In Brejo, Centraal Portugal, vind je Glamping Quinta dos Corgos. Een oude quinta omgetoverd tot een vakantieparadijs door Arjen en Mirte, een Nederlands stel.  Quinta dos Corgos is prachtig gelegen aan de voet van het Serra Da Estrela-gebergte. Een idyllische locatie welke zich perfect leent voor het populaire glamping concept, oftewel voor glamoureus kamperen. Glamping staat voor luxe kamperen, voorzien van alle gemakken. Steeds meer mensen kiezen voor een unieke kampeerbeleving.

Ook in Portugal is glamping een opkomende trend. Als Nederlandse eigenaren van Quinta dos Corgos, weten Arjen en Mirte hier bijzonder goed op in te spelen. Op hun Quinta van 20 hectare staan inmiddels 10 safaritenten met spectaculair uitzicht over de vallei en de bergen.  Een aantal jaar terug besloot het stel de uitdaging aan te gaan en vertrok naar Portugal. “We zijn geïnspireerd door een kennis en maakten op zijn glamping voor het eerst kennis met safaritenten. Bij het zien van  de prachtige tenten wisten we het zeker: dit willen wij ook!”

Luxe safaritenten: het succes van glamping

Quinta dos Corgos is een groot succes, maar onthoud dat er veel bij komt kijken, adviseert het stel. “Denk het dus altijd goed uit voordat je een glamping start, Outstanding heeft ons daarbij goed geadviseerd”. De safaritenten zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken zoals sanitair en volledig ingerichte keukens. “Onze gasten zijn altijd razend enthousiast. Vrijwel alle gasten zijn terugkerende gasten!”. Quinta dos Corgos is de uitvalbasis voor een vakantie in luxe en dichtbij de natuur.

Wat Quinta dos Corgos over ons zegt:

“Het is een bijzonder fijne samenwerking. De levering is snel en vanaf het begin werd er goed met ons meegedacht over allerlei zaken zoals vervoer, levertijd en opbouw. De tenten zelf zijn super en erg smaakvol!” – Quinta dos Corgos

De keuze van Quinta dos Corgos