Nederland

16 tenten

Met interieur

Glamping

Beleef het ultieme glamping gevoel in de Brabantse natuur!

Na jaren van plannen maken was het voor de familie Maes eindelijk zover, de start van hun eigen camping was een feit. En niet zomaar eentje, een heuse glamping! Zij wilden iets bijzonders neerzetten, en zo kwamen zij bij ons terecht. In het voorjaar van 2020 mochten wij hier maar liefst 8 van onze Safari Cottage tenten en 2 van onze ruime Medley lodges plaatsen.

Het resultaat? Een unieke camping in de Brabantse natuur met uitsluitend luxe safaritenten. Gasten kunnen genieten van de rust en ruimte op hun eigen ruime terras, terwijl de kinderen de spannendste avonturen beleven op het afgesloten terrein! Ondanks Covid-19 is het eerste seizoen erg goed verlopen. “Wij hebben een uitstekende start gehad. Al onze gasten zijn dol enthousiast. Vooral omdat we de indeling van de Cottage 4 in een Cottage 5 hebben toegepast. Het is echt een zee van ruimte.”

Compleet ingerichte safaritenten

De safari- en lodgetenten zijn volledig ingericht met een fijne zit- en eethoek, een ruim terras en een volledig ingerichte keuken. Daarnaast beschikt elke tent over een eigen badkamer met inloopdouche. In de Medley lodge zit zelfs een glijbaan voor de kinderen, hoe leuk is dat! De gasten van glamping de Bosweide kunnen hier ultiem genieten van de luxe van thuis en de gezelligheid van het kamperen. En genieten dat doen ze zeker. Inmiddels heeft Glamping de Bosweide uitbereid met 6 nieuwe Safari Cottages AN5!

De keuze van Glamping de Bosweide