Nederland

3 tenten

Met interieur

Familiecamping

Camping De Molenhoek: Safaritenten om zich te onderscheiden

Camping de Molenhoek hebben gekozen voor safaritenten om zich te onderscheiden van de massa. Door de luxe safaritenten spraken ze een nieuwe doelgroep aan: Vakantiegangers die niet willen kamperen, maar wel op zoek zijn naar de echte Molenhoek vakantiesfeer. Het echte kampeergevoel wordt op deze manier gecombineerd met het comfort van een hotelkamer.

De ruime safaritenten zijn geschikt voor zes personen en voorzien van twee slaapkamers. Daarnaast beschikken de safaritenten over een ruime lounge hoek waar het hele gezin na een dagje strand heerlijk tot rust kan komen.

Nog altijd erg tevreden

“We hebben safaritenten geplaatst om ons te onderscheiden van de massa. Het is innovatief en we vinden het belangrijk om vooruit te lopen op de trends. Een goede keuze want het rendement op onze safaritenten komt overeen met wat we voor ogen hadden. We hebben gekozen voor een samenwerking met Outstanding vanwege de kwaliteit van het product, het persoonlijke contact en het meedenken van het bedrijf. We zijn nog steeds erg tevreden!”

Wat Camping De Molenhoek over ons zegt:

“We hebben safaritenten geplaatst om ons te onderscheiden van de massa. Het is innovatief en we vinden het belangrijk om vooruit te lopen op de trends. Een goede keuze want het rendement op onze safaritenten komt overeen met wat we voor ogen hadden.” – Camping de Molenhoek

De keuze van Camping De Molenhoek