Nederland

7 tenten

Met interieur

Camping & Beachresort

Safaritenten als een leuke afwisseling tussen de Chalets

Camping & Beachresort Julianahoeve was op zoek naar bijzondere verhuuraccommodaties om zo een compleet mogelijk aanbod te creëren. Ze hebben er daarom voor gekozen om safaritenten aan te schaffen. Het resultaat? Een prachtig glamping veld tussen de bestaande chalets. “De tenten zijn erg goed bezet en de gasten zijn vaak blij verrast door de luxe van de tenten. Zeker de echte kampeerders.”

Het speciale glamping veld bestaat uit één Safaritent Wood, twee Cottages en drie Medley Lodges. Ook is er de mogelijkheid om een Safaritent XS bij te huren, ideaal voor grotere groepen. En natuurlijk leuk voor de kinderen, of juist lekker rustig voor opa en oma!

Volledig ingerichte Safaritenten

De safari- en lodgetenten zijn volledig ingericht met een fijne zit- en eethoek, een compleet ingerichte keuken en een eigen badkamer met inloopdouche. Daarnaast beschikt elke tent over een ruime veranda met picknicktafel om in de ochtend uitgebreid aan te ontbijten. De Medley Lodge heeft zelfs een speelhut met glijbaan in de woonkamer! Hoe leuk is dat?

De keuze van Camping & Beachresort Julianahoeve