Guernsey

5 tenten

Met interieur

Glamping

Glamping op het prachtige eiland Guernsey!

In het najaar van 2019 mochten wij 5 van onze Safari Cottages plaatsen bij een prachtige nieuwe glamping: Camp de Rêves. Eigenaren Danny en Jane hoopten met glamping iets nieuws naar het eiland te brengen en de resultaten spreken voor zich. “De gasten zijn onder de indruk van de kwaliteit en de ruime indeling van de safaritenten en we ontvangen niets dan positieve feedback! Een aantal gasten hebben zelfs gelijk een nieuwe boeking voor het volgende jaar gemaakt”.

Camp de Rêves is zorgvuldig gebouwd met het oog op duurzaamheid en behoud van de natuur. Het is de perfecte uitvalbasis voor een ontspannende vakantie, met 5 tenten op een terrein van 1,2 hectare maakt het een relaxte en vredige plek. Danny en Jane bieden de gasten een ontsnapping aan de realiteit door ze in contact te brengen met de natuur én de kinderen de ruimte te geven om buiten te spelen in de frisse lucht!

Compleet ingerichte Safari Cottages met uitzicht over de Atlantische Oceaan

Elke safaritent heeft een eigen toegangspoort met een grote tuin vol prachtige inheemse planten en bomen. De Safari Cottages zijn volledig ingericht en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De tenten hebben elk een ruim terras waar de gasten kunnen genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. Om de spectaculaire zonsondergangen niet te vergeten! Camp de Rêves is dé perfecte uitvalbasis voor een ontspannende vakantie!

Wat Camp de Rêves over ons zegt:

“De gasten zijn onder de indruk van de kwaliteit en de ruime indeling van de safaritenten en we ontvangen niets dan positieve feedback! Een aantal gasten hebben zelfs gelijk een nieuwe boeking voor het volgende jaar gemaakt”. – Camp de Rêves

De keuze van Camp de Rêves