Geïsoleerde thermotenten

Jaarronde verhuur met geïsoleerde thermotenten

Met de thermotenten van Outstanding profiteert u niet alleen in de zomermaanden van de populariteit van glamping. Want deze geïsoleerde tenten zijn namelijk het hele jaar door te verhuren. Dankzij de stevige panelen waarmee de tent is opgebouwd, is het elk jaargetijde uitstekend vertoeven in deze mooie tenten. En met de glazen pui wordt het buitenleven ook in de koudere maanden volop ervaren.

Wilt u uw gasten een hoger niveau van glamping aanbieden? Laat uw kans dan niet liggen en verwelkom uw gasten in deze mooie thermotenten.

Verleng uw seizoen met thermotenten

Zijn de warme maanden voorbij, dan ligt het leven op menig camping stil. Wilt u de kans aangrijpen om ook in die verstilde wintermaanden uw gasten een ware beleving aan te bieden? Glamping is in de zomer natuurlijk optimaal genieten, maar ook glamping in de winter heeft zijn charmes. En van kou lijden is geen sprake in onze goed geïsoleerde thermotenten. Uw gasten zitten lekker warm binnen, maar genieten door de glazen pui van onze thermotenten toch volop van al het moois buiten. Met onze thermotenten lopen binnen en buiten in elkaar over, ook in de winter.

Thermo Tent Compact Outstanding

Op zoek naar een slimme investering voor uw camping?

Onze geïsoleerde thermotenten zijn zakelijk gezien een zeer slimme investering. Zo profiteert u allereerst volop van de vlucht die glamping de afgelopen jaren neemt. De combinatie van luxe en toch het buitenleven ervaren is namelijk zeer geliefd bij vakantiegangers. Daarnaast wordt het niet zelf opbouwen van de tent als een groot voordeel ervaren. En dat is ook logisch, hoe fijn is het als het vakantieverblijf al volledig gereed is voor gebruik? En met onze thermotenten profiteert u hier niet alleen in de warme maanden van, maar het hele jaar door.

Thermo Tent Cottage Outstanding 7

Ontdek de kwaliteit van onze thermotenten

Bij het produceren van al onze tenten, staat een hoge kwaliteit voorop. En onze ruime ervaring met safaritenten, hebben we meegenomen in de productie van onze nieuwe thermotenten. Natuurlijk is voor al onze tenten alleen het beste materiaal goed genoeg. Daarom gebruiken we bijvoorbeeld hout wat onder KOMO-keur en FSC is verduurzaamd. Zo is een thermotent niet alleen zakelijk een duurzame beslissing, maar ook milieutechnisch gezien. Door te kiezen voor duurzaam materiaal en altijd vernieuwend te blijven denken, haalt u met onze tenten een ware aanwinst binnen. Profiteer ook met onze thermotenten van een lange levensduur.

Thermo Cottage Outstanding 6

Neem contact op voor uw nieuwe thermotenten!

Wat ons betreft is het niet de vraag of, maar wanneer u contact opneemt voor meer informatie over onze thermotenten! Want deze slimme investering kan u toch niet voorbij laten gaan? Bent u op zoek naar een manier om uw accommodaties het hele jaar door te verhuren en daarmee uw omzet te verhogen? Met onze thermotenten biedt u jaarrond een prachtige accommodatie aan uw gasten aan. Naast een keuze uit drie verschillende modellen, heeft u per model ook nog de keus uit verschillende maten. Daardoor is er altijd een thermotent die past bij uw doelgroep. Neem contact met ons op en samen bekijken we wat onze thermotenten voor u kunnen betekenen!

Thermo Tent Compact Outstanding