Glamping met luxe interieur

Alles voor glamping met een luxe interieur

Gunt u uw gasten glamping met een luxe interieur? Bij Outstanding hebben we alles in huis om uw gasten een compleet verzorgd verblijf te bieden. Onze luxe glampingtenten zijn in diverse modellen en formaten beschikbaar, waardoor er zeker een tent bijzit die past bij uw wensen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een prachtig bijpassend interieur. Dankzij onze verschillende interieurlijnen heeft u ook bij het bepalen van het interieur volop keuze. Weet u al precies wat voor tent u wilt aanschaffen of wilt u graag een persoonlijk advies? We helpen u graag!

Safarizelte kaufen

Gun uw gasten zorgeloze glamping met een luxe interieur

Wilt u een nieuwe doelgroep aantrekken of uw gasten gewoon nog meer luxe geven? Dan is het aanbieden van glamping een perfecte stap. Met glamping ontvangt u uw gasten in een compleet ingerichte tent, waar alles aanwezig is voor hun verblijf. Op deze manier hebben uw gasten alle gemakken van thuis, maar daarnaast ook de echte natuurbeleving. De ruime overdekte veranda’s van onze tenten zijn de ideale plek om tijd met elkaar door te brengen en om te genieten van de omgeving.

Een luxe interieur in uw tenten

Outstanding is niet alleen leverancier van hoogwaardige safaritenten en -lodges, wij leveren ook complete interieurs, tot en met de keukeninventaris aan toe! Bij het uitzoeken van een geschikt interieur heeft u diverse keuzes. Zo is er ons stoere Safari Adventure interieur. Mooie meubels van robuust en splintervrij steigerhout, daarmee ervaren uw gasten het echte landelijke gevoel van kamperen. Wilt u uw gasten het gevoel geven dat ze in een luxe hotelkamer slapen? Dan is onze Glamping Chic lijn het interieur voor uw tenten. Binnen deze lijn is er nog keuze uit twee varianten, de Stockholm stijl met veel witte details en de Parijs stijl, met gouden en zwarte details. Welke stijl spreekt u het meeste aan? U vindt alle mogelijkheden in onze meubelcatalogus.

Voor elke doelgroep de perfecte safaritent

De ideale safaritent ziet er voor iedereen anders uit. Maar met de ruime keuze die wij bieden, hebben we zeker een tent die uw ideaalbeeld benaderd! Van kleine compacte safaritenten tot royale lodges: neem een kijkje en vind de tent die aan uw wensen voldoet. Wilt u in elk seizoen gasten ontvangen voor een luxe glampingvakantie? Maak dan kennis met onze Thermotenten! Dankzij hun goede isolatie bieden ze in alle jaargetijden een zeer fijn onderkomen voor uw gasten. De grote glazen pui zorgt er daarnaast voor dat ook in de winter buiten helemaal naar binnen komt.

Een persoonlijk advies voor uw glamping met luxe interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw gasten glamping met een luxe interieur aan te bieden? Op onze website vindt u een overzicht van onze tenten, maar we sturen u natuurlijk ook graag ons informatie pakket. Onze tenten eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. We heten u graag welkom en beantwoorden al uw vragen omtrent het bieden van een zorgeloze vakantie aan uw gasten. En wist u dat u ook de opbouw en de complete inrichting van de tenten aan ons kunt overlaten? Zo wordt het ook voor u een compleet zorgeloos proces! Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Glamping tent opbouwen