De Safaritent Wood

Safaritent Wood, de populaire safaritent

De safaritent Wood is onze populairste safaritent en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze veelzijdige tent heeft namelijk alles mee. Zijn formaat, zijn uiterlijk en de diverse gebruiksdoelen. Safaritent Wood is gebaseerd op de klassieke safaritent zoals deze bij glamping op de Afrikaanse savanne werd gebruikt. De tent wordt bij onze klanten niet alleen ingezet als vakantieaccommodatie, maar ook voor diverse andere doeleinden. En keer op keer voldoet de tent aan alle verwachtingen!

We vertellen u graag meer over de Wood en wat deze tent zo leuk maakt.

De klassieke, veelzijdige Safaritent Wood

De safaritent Wood is wat u voor u ziet als u aan een safaritent denkt. De mooie luifel springt als eerste in het oog. En onder die luifel is natuurlijk een fijn overdekt terras. Het is mogelijk bij deze tent om de hele voorkant open te ritsen, maar natuurlijk is er ook gewoon een deur. Door de inrichting van de tent zijn er verschillende opties, zoals wel of geen badkamer. Waar u met een badkamer uw gasten meer comfort biedt, is er zonder badkamer meer plek over voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Bijzondere opties zijn de speciale sneeuwframes, voor landen met veel sneeuwval.

Een safaritent in de door u gewenste maat

Er zijn 3 formaten van de safaritent Wood. Waar het kleinste formaat van 5 bij 7 meter geschikt is voor 2 tot 4 personen, is de grootste variant 5 bij 9 meter en kunnen hier maar liefst 6 tot 8 personen in verblijven. Onze safaritent Wood is niet alleen geschikt als overnachtingsaccommodatie, maar ook inzetbaar voor diverse andere doeleinden. Heeft u om uw ideeën uit te voeren een tent nodig die groter is? We maken graag een tent op maat die voldoet aan uw wensen. Door onze uit voorraad leverbare delen aan de tent te koppelen, maken we uw tent zo groot als u wilt.

Een safaritent van de hoogste kwaliteit

Net als al onze andere safaritenten, is ook de safaritent Wood uiteraard van de allerhoogste kwaliteit. Het tentdoek bijvoorbeeld is van één van de wereldwijde marktleiders in tentdoek TenCate Outdoor Fabrics. Desgewenst leveren we uw tenten met het brandwerende Campshield tentdoek. Naast het tentdoek is ook de rest van de tent van de hoogste kwaliteit. Zoals de duurzame houten 100 mm frames, de unieke eindkoppelingen en de vloeren van mes en groef hout. De ritsen in de tent zijn YKK ritsen, de beste voor intensief gebruik. De tent wordt gebouwd op stevige palen en is bestand tegen slechte weersomstandigheden.

Profiteer van alle voordelen van de safaritent Wood

Wilt u alle voordelen van de safaritent Wood voor u laten werken? Op onze website kunt u gemakkelijk het rendement van onze tenten berekenen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze veelzijdige safaritent. We geven u graag een rondleiding door de showroom, waar u ook al onze andere safaritenten kunt bekijken. Precies weten waar u aan toe bent, vraag dan direct een offerte op maat aan.

Bent u binnenkort ook één van de tevreden eigenaren van onze safaritent Wood?