De Safari Cottage, bijzonder en ruim

De Safari Cottage, bijzondere en ruime tent

Bent u op zoek naar een bijzondere tent om een extra dimensie te geven aan uw camping, dan is de Cottage de tent die u zoekt. In deze ruime tent zijn uw gasten met zekerheid van alle gemakken voorzien.

Glamping krijgt een geheel nieuwe betekenis wanneer uw gasten aankomen en alle ruimte in deze mooie safaritent ontdekken. Door de grote ruimte zijn er meerdere opties om de ruimte in te delen. Op onze website krijgt u met de 360 graden tour alvast een goede indruk van één van de mogelijkheden.

Ontdek alle mogelijkheden van de Safari Cottage

De Safari Cottage is zo’n tent waarbij uw gasten versteld zullen staan over alle leuke extra’s. Er is 0,5 meter extra ruimte, waardoor er qua inrichting van de tent veel mogelijkheden zijn. Denk daarbij aan een bedstee, een gezellige zithoek en een speelhoek voor de kinderen. De ruimte zoveel mogelijk open laten geeft de tent een zeer ruimtelijk gevoel. Ook het terras voor de tent biedt veel mogelijkheden en biedt uw gasten de mogelijkheid om altijd buiten te zitten: zowel met regen als met zonneschijn.

Kies voor een prachtig wolfsdak of een open dak

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van de inrichting van de tent, heeft u ook wat het dak betreft meerdere keuzes. Waar de originele Safari Cottage beschikt over een prachtig wolfsdak, heeft de Safari Cottage Gable een open dak, zodat uw gasten nog meer van de omgeving kunnen genieten. Beide varianten zijn leverbaar in twee verschillende formaten. Met het grootste formaat tent biedt u plaats aan maar liefst 8 personen, zonder dat u daarbij ruimte hoeft in te leveren. De verschillende mogelijkheden maken de Safari Cottage tot de perfecte gezinstent!

Uw Cottage volledig ingericht voor u afgeleverd

Bij Outstanding bieden we u als klant graag net dat beetje meer. Bijvoorbeeld op het gebied van interieur. Zo hebben we verschillende interieurlijnen ontwikkeld die allemaal op hun eigen manier perfect bij glamping passen. Met glamping biedt u uw gasten graag veel gemak. Maar wij bieden u dat gemak eveneens. Door het opbouwen en inrichten van de tent volledig te verzorgen bijvoorbeeld. En als we iets doen, dan doen we het goed. Zo wordt desgewenst ook de complete keukeninventaris geleverd, tot aan de kaasschaaf aan toe.

Altijd een tent van de hoogste kwaliteit

Kiest u voor een Safari Cottage of voor één van de andere tenten van Outstanding? Dan kunt u altijd rekenen op tenten van Outstanding kwaliteit. Voor het produceren van onze tenten zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Daardoor hebben onze tenten een levensduur van maar liefst 10 jaar. En in die 10 jaar heeft u er vrijwel geen omkijken naar. De levensduur nog verder optimaliseren? Overweeg dan de aanschaf van een speciale winterhoes. Door de bescherming die deze hoes in de winter biedt, behoudt uw tent zijn imposante uitstraling nog langer. Wilt u weten wat de Safari Cottage of één van onze andere tenten voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag meer informatie aan en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!