Safaritenten specials

De nieuwste modellen

Naast onze safaritenten en lodges hebben wij voor een aantal speciale modellen een nieuwe categorie in het leven geroepen. Innovatieve Outstanding tenten waarmee u zich absoluut kunt onderscheiden. Daarnaast zijn deze modellen op verschillende manieren in te zetten en staan ze garant voor een royaal en avontuurlijk verblijf voor uw gasten.

Ook bij deze modellen is gemak minstens zo belangrijk als innovatie en onderscheidend vermogen. Wanneer u geen omkijken meer heeft naar uw tent kunt u zich immers bezig houden met alle andere belangrijke zaken voor uw camping.

Maak kennis met onze specials

De safaritent XS en de Compact zijn de allernieuwste modellen van Outstanding. Twee totaal verschillende tenten, maar allebei even uniek.
Bekijk alle specials

Safaritent XS

De kleinste safaritent in ons assortiment en tevens de ideale trekkerstent. De XS heeft een binnentent van 2,5 bij 3 meter. Lief en schattig, maar vergis u niet. Dit model is minstens zo stoer, luxe en stevig als de safaritent en lodge!

               Bekijk de safaritent XS

Compact

De Compact is het nieuwste model safaritent van Outstanding. Ontstaan vanuit een behoefte bij onze klanten waarin nog niet werd voorzien. Met een inwendige maat van 4 bij 4 meter doet het model zijn naam absoluut eer aan.

               Bekijk de Compact