Safaritent XL

Uw safaritent XL vindt u bij Outstanding!

Op zoek naar een echte safaritent XL? Onze tenten kunnen we net zo groot maken als u wilt! Daardoor kunt u met onze tenten uw gasten zeeën van ruimte bieden. Onze safaritenten en lodges zijn niet alleen te gebruiken voor glamping, maar ook voor andere doeleinden zijn ze perfect inzetbaar.

Wilt u naast een grote safaritent, ook profiteren van complete ontzorging? Dan bent u bij Outstanding aan het juiste adres. U vindt bij ons niet alleen een zeer divers aanbod aan safaritenten, u krijgt hier ook altijd onze professionele service bij.

Safari lodge tent

Een safaritent XL is overal voor in!

Voor welk gebruiksdoel wilt u een safaritent XL aanschaffen? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een fijne groepsaccommodatie of heeft u heel andere plannen? Onze tenten zijn in het verleden al voor veel bijzondere doeleinden ingezet. Wat dacht u van een safaritent van 19 meter lang? Het bedrijf Rutherhoff heeft deze tent ingericht om Poolball te spelen, een combinatie van poolbiljart en voetbal. Naast sportieve activiteiten, is een safaritent bijvoorbeeld ook in te zetten als museum, sfeervol restaurant of een receptie waar uw gasten een onvergetelijke ontvangst krijgen.

Welke safaritent XL voldoet aan uw verwachtingen?

We hebben verschillende soorten safaritenten die veel ruimte bieden om uw plannen te verwezenlijken. Zo zijn alle safaritenten leverbaar in verschillende formaten, maar is het in overleg ook mogelijk om een tent nog groter te maken. We maken namelijk graag een tent voor u op maat, die helemaal voldoet aan uw verwachtingen! Een tent die van zichzelf al veel ruimte heeft is bijvoorbeeld onze Royal Lodge. Met deze tent biedt u uw gasten een onvergetelijk verblijf! Maar ook de safaritent Wood, onze klassieke safaritent, kunnen we precies zo groot maken als u wenst.

Een safaritent XL kopen van de hoogste kwaliteit

Bij de aanschaf van een safaritent, of dit nu een grote of kleine tent is, is de kwaliteit belangrijk. Want de kwaliteit van een tent staat in directe relatie tot de veiligheid van uw gasten én het rendement van uw investering. Daarom blijven we bij Outstanding altijd bezig met het innoveren van onze tenten. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en slimme oplossingen zoals onze unieke eindkoppelingen, zijn onze tenten stuk voor stuk van Outstanding kwaliteit. En de levensduur van 10 jaar die daaruit volgt, is natuurlijk mooi meegenomen!

Bereken uw rendement om erachter te komen wat een safaritent u oplevert.

Wilt u ook profiteren van onze professionele service?

Koopt u een tent bij Outstanding, dan maakt u kennis met ons volledige aanbod aan diensten. Zo verzorgt ons ervaren team graag het transport én de opbouw van de tent. Zelfs het inrichten nemen we graag voor onze rekening, zodat u er totaal geen omkijken naar heeft!

Het kopen van een safaritent XL is natuurlijk niet een beslissing die u over één nacht ijs maakt. Daarom informeren we u uitgebreid op onze website én kunt u ons natuurlijk altijd al uw vragen stellen. Wilt u zich oriënteren op ons complete aanbod? Vraag dan het algemene informatiepakket aan. Weet u al precies wat u wilt? Dan is een offerte aanvragen de volgende stap. Heeft u nog vragen? We geven graag een persoonlijk advies over welke tent het beste past bij uw doeleinden.

innovatieve glamping tenten