Lodgetent met sanitair kopen

Een innovatieve lodgetent met sanitair kopen

Wilt u een lodgetent met sanitair kopen, dan hebben we bij Outstanding diverse mogelijkheden. We hebben namelijk 3 verschillende soorten lodgetenten, die elk hun eigen unieke voordelen hebben. Dit zijn de Outstanding Lodge, Medley Lodge en de Royal Lodge. U profiteert bij deze lodges van mogelijkheden als een extra verdieping of maar liefst twee ruime terrassen. Met onze lodges biedt u uw gasten altijd het beste van het beste.

Maar welke van onze lodgetenten past het beste bij uw wensen én bij uw doelgroep? We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die u heeft bij het kopen van een lodgetent met sanitair.

Een lodgetent met sanitair kopen voor meer gemak

Wilt u het hoogst mogelijke comfort voor uw gasten realiseren? Dan is een lodgetent met sanitair kopen wat ons betreft de perfecte optie. Met een lodgetent biedt u uw gasten veel luxe en vooral ook veel ruimte. Een lodgetent is niet alleen geschikt voor grote groepen, onze lodgetenten zijn al geschikt voor 2 tot 4 personen.

Elke lodgetent beschikt daarnaast over minimaal 1 overdekt terras, waar uw gasten optimaal kunnen genieten van het buitenleven.

Ontdek de diverse mogelijkheden van onze lodgetenten met sanitair

Bij Outstanding willen we al onze klanten graag die tent leveren waar ze naar op zoek zijn. Daarom hebben we ook bij de lodgetenten 3 verschillende modellen en binnen die modellen ook nog eens meerdere formaten. Elke lodge heeft unieke kenmerken. Zo heeft de Outstanding Lodge de mogelijkheid tot een extra verdieping, waarmee u uw ruimte optimaal benut. De Medley Lodge kunt u omtoveren tot ultiem kinderparadijs met een klimwand en glijbaan ín de tent. Het toppunt van luxe is onze Royal Lodge. Deze lodge beschikt over maar liefst 2 terrassen en ook binnen hebben uw gasten alle ruimte. Al onze lodges zijn ook geschikt als groepsaccommodatie, receptie of horecagelegenheid.

Een lodgetent met sanitair kopen van de hoogste kwaliteit

Als u dan toch een lodgetent met sanitair koopt, dan wilt u er natuurlijk ook één van de hoogste kwaliteit. En daarvoor bent u bij Outstanding op de juiste plaats. Tijdens het hele proces staat een hoge kwaliteit centraal. En daaruit volgt een lange levensduur van maar liefst 10 jaar. Zo gebruiken we voor al onze tenten hout uit duurzaamheidsklasse 3 wat onder KOMO keur is verduurzaamd en geïmpregneerd. Maar ook de houten frames van 100 mm rond hout zijn van de hoogste kwaliteit. De frames maken dat onze tenten zijn bestand tegen windkracht Beaufort 8.

Een Outstanding lodgetent met sanitair kopen

Een lodgetent met sanitair kopen maken we bij Outstanding natuurlijk graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat begint al met het geven van een advies op maat, inclusief de mogelijkheid tot een rondleiding in onze mooie showroom in Renswoude. Is de keuze gemaakt, dan verzorgen we desgewenst het transport, de opbouw én de inrichting van uw nieuwe tenten. Want ook voor het complete interieur hebben we alles in huis. U kiest de interieurstijl die u het meeste aanspreekt, wij verzorgen de complete inrichting van de tent. Als ons team klaar is kunt u uw eerste gasten direct ontvangen. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.