Griekenland

39 tenten

Zonder interieur

Safaritenten

Surfen, Relaxen & Glampen

Surf, Relax & glamp! Dat zijn de kernwoorden van Surf Club Keros. Onder de Griekse zon vind je deze unieke glamping, gelegen op het eiland Limnos. De ultieme spot voor kitesurf, windsurf en voor alle anderen watersport liefhebbers. Ongetwijfeld een van de topbestemmingen in Europa!

Surf Club Keros richt zich specifiek op de surf community en dat zie je terug in elk detail. Onze safaritenten bleken de ideale accommodatie voor deze doelgroep. Ze bieden de perfecte mix van luxe, comfort en een directe verbinding met de natuur. De gasten stappen zo vanuit hun terras het strand op.

Uitbreiding met 24 Cottages en een Fellow

Surf Club Keros is al vanaf het eerste uur klant bij Outstanding. In we leverden al eerder 14 Compacts AN3 en vorig jaar breidden zij hun aanbod uit met nog eens 24 Cottages AN4 en een Fellow AN2. Alle safaritenten sluiten naadloos aan op het surf thema. Variërend van accommodaties van 1 tot 4 personen. Onze safaritenten zijn ontworpen om aan de unieke wensen van diverse gasten te voldoen, of u nu families, rustzoekers of watersportliefhebbers wilt aanspreken. Ze passen naadloos bij de verschillende behoeften van alle soorten gasten.

Focus op een niche doelgroep

Waarom? Met een niche doelgroep valt uw camping op. Ieder detail verwijst terug naar het thema, waardoor u als camping opvalt tegenover uw concurrenten. Deze onderscheidende positionering van Surf Club Keros wordt versterkt door een combinatie van hoogwaardige accommodaties en gemakkelijke toegang tot watersporten. Zo werkt het als een magneet voor surfers. Ze vinden hier het beste van beide werelden: het comfort van een luxe safaritent gecombineerd met de spanning van het surfen.

De keuze van Surf Club Keros