Italië en Nederland

20 tenten

Met interieur

Roan Luxury Camping Holidays

Uitbreiding bij Norcenni: Luxueuze Safaritenten

Na het succesvol afronden van ons eerste project voor Roan Camping Holidays in 2023, kregen we in 2024 de kans om de samenwerking voort te zetten. In 2023 plaatsten we 10 van onze safaritenten Compact op camping de Schatberg in Luxemburg. Dit succes zorgde voor een uitbreiding van de samenwerking, met een nieuw project in het hart van Toscane.

Op slechts een steenworp afstand van Florence, ligt de familiecamping Norcenni Girasole Club. Midden in adembenemende landschappen plaatsten wij 10 volledig ingerichte safaritenten AN3 Wood. De safaritenten beschikken over een luxe badkamer, volledig ingerichte keuken en twee aparte slaapkamers. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke glampingvakantie.

Een Slimme Uitbreiding om te onderscheiden

Het aanbod van Norcenni Girasole Club bestond voornamelijk uit mobile homes. Met de uitbreiding van de safaritenten is er nu een avontuurlijk en luxueus alternatief beschikbaar. Deze toevoeging bleek een slimme zet te zijn, waarmee Norcenni zijn accommodatie portfolio verder uitbreidt. Dit biedt gasten een verfrissende mogelijkheid voor een unieke kampeerervaring. Met deze uitbreiding van safaritenten onderscheidt Roan Luxury Camping Holidays zich als de ideale vakantiebestemming in zowel Italië als in Nederland.

Wat Roan Luxury Camping Holidays over ons zegt:

Outstanding heeft voor ons 10 lodgetenten geplaatst op Norcenni. Het was een lastige klus maar ze hebben perfect werk geleverd. Contact vooraf en ter plaatste is super geweest. Ze denken overal over mee en zorgen voor een nette afwerking. Een super ervaring met dit bedrijf!

De keuze van Roan Luxury Camping Holidays