Nederland

28 tenten

Met interieur

Recreatiepark

Glamping op de Veluwe!

Verblijf in een van de safaritenten of lodges van Recreatiepark De Boshoek. Luxe, glamour en camping in één. Een bijzondere ervaring op de Veluwe voor jong en oud.

Een bijzondere belevenis

Bij mooi weer kunnen gasten genieten onder de luifel van hun safaritent. Met de wat minder zonnige dagen kunnen ze gebruik maken van de kachel voor een behaaglijk gevoel. De stoere, robuuste en ruime safaritenten zijn gelegen op een mooi campinggedeelte van het park. En luxe kamperen bij De Boshoek op de Veluwe gaat niet zonder het hebben van een eigen badkamer in de tent.

Naast safaritenten heeft de Boshoek ook een AN3 Lodge voor 4 personen staan, met een compleet inventaris en eigen badkamer. De gasten van de Boshoek kunnen genieten van de luxe van een bungalow met een echt kampeergevoel. De badkamer en extra verdieping is een luxe toevoeging aan de lodge en maakt kamperen extra luxe! Met goed weer kunnen de gasten op de veranda heerlijk vertoeven. Uitkijkend op het kampeerveld met speeltuin vlak voor de tent! Dat is nog eens genieten, zowel voor ouders als voor de kinderen.

De keuze van Recreatiepark De Boshoek