België

2 tenten

Zonder interieur

Dierenpark

Safaritenten als souvenirshop en museum

Pairi Daiza werd al meermaals verkozen tot de Beste Zoo van Europa. Het Belgische dierenpark besteedt veel aandacht aan beleving en is thematisch opgezet. De klantbeleving is tot in detail uitgewerkt. Zo besloot Pairi Daiza om onze safaritenten te plaatsen als een avontuurlijke souvenirshop en museum, geheel in stijl van het park.

Pairi Daiza is ingedeeld in 8 verschillende werelden, gebaseerd op de dieren die er te bewonderen zijn. Gasten van het park wanen zich voor een dag (of meerdere dagen) in het paradijs op aarde! Ook is het mogelijk om te overnachten op het park. Dit kan in diverse soorten accommodaties, namelijk een hotelkamer of houten lodge met uitzicht op de Stellerzeeleeuwen, een ‘native house’ met uitzicht op de damherten of in de ‘Full Moon Lodge’ waar de beren ineens voor het raam kunnen verschijnen.

Geheel in de stijl van het park

Wij mochten 2 Safaritenten AN6 Wood plaatsen. Deze zijn ingericht als souvenirshop en museum, geheel in stijl van het park. Aan de voorzijde van de safaritenten is er een extra brede ingang gemaakt, middels 2 deuren in plaats van 1. Verder is er aan de zijkant nog een ingang geplaatst, zodat mensen daar ook in- en uit kunnen lopen. Dit maakt de shop extra toegankelijk!

Wat Pairi Daiza over ons zegt:

”De keuze voor safaritenten is gevallen door het uiterlijk en de hoge kwaliteit. De uitstraling past perfect bij de rest van het park. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Outstanding. Ze zijn flexibel, reageren snel en de tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit. ” – Pairi Daiza

De keuze van Pairi Daiza