Frankrijk

6 tenten

Zonder interieur

Luxe en eco-vriendelijke glamping

Safaritenten voor een optimale glamping ervaring

Toen Claire en Nigel in 2017 Le Camp in Frankrijk kochten, wilden ze de yurts zo snel mogelijk vervangen door safaritenten. De jarenlange ervaring met hun safarikamp in Kenia, had uitgewezen hoe geschikt safaritenten zijn voor luxe buitenvakanties in warme klimaten. De yurts zijn vervangen met safaritenten om de kwaliteit van de accommodaties te verbeteren en de glamping ervaring te optimaliseren. En dat werkt. De gasten vinden de safaritenten geweldig. Daarom heeft het luxe tentenresort inmiddels zelfs uitgebreid met XS- en Compact safaritenten!

Penthouse safaritent met buitenkeuken

Een van de safaritenten is zelfs omgetoverd tot een penthouse safaritent met buitenkeuken: de Mount Kenya. Maar niet alleen de penthouse safaritent biedt een luxe kampeerervaring. De andere safaritenten hebben een open stijl, uitzicht op het bos en prachtige ensuites met antieke victoriaanse wastafels! Ook deze ensuite safaritenten – Meru en Samburu – staan garant voor een unieke glamping ervaring.

Wat Le Camp over ons zegt:

“We hebben veel onderzoek gedaan en partijen vergeleken voordat we de safaritenten kochten. De diverse glamping tenten, de kwaliteit en de service van Outstanding sprak ons het meest aan. Vóór onze eerste bestelling bezochten we de showroom en bekeken de safaritent Wood nogmaals op de Glamping Show in Engeland (Glamping beurs). Toen we alle safaritenten van diverse aanbieders naast elkaar zagen staan wisten we het zeker: de Outstanding safaritenten zijn de beste tenten voor ons!” – Le Camp

De keuze van Le Camp