• Nederland
  • 15 tenten
  • Met interieur
  • Vakantiepark
lodge tent met sanitair

De Twee Bruggen: Vakantie vieren in de Achterhoek

In 2015 ging vakantiepark De Twee Bruggen op zoek naar innovatieve glamping tenten. De keuze viel op onze safaritent Wood. De acht safaritenten zijn direct aan de beek die langs het vakantiepark loopt gebouwd. Door deze ligging kunnen de gasten op het ruime terras heerlijk genieten van het schitterende uitzicht over het water. Een fijne plek om overdag verkoeling te vinden of voor een warme zomeravond.

Dat het vakantiepark een goede keuze had gemaakt bleek twee jaar later. In 2017 mochten wij nogmaals zeven safaritenten Wood opbouwen op het naastgelegen veld. Wederom de grotere AN5 Wood variant (met een binnenoppervlak van 5m bij 9m), compleet ingericht met sanitair, slaapkamers, keuken en voldoende zitruimte.

Een bedstee waaronder kinderen kunnen spelen

Alle safaritenten zijn ze volledig voor zes personen gemeubileerd met onder meer een stijlvolle steigerhouten zit- en eethoek. Daarnaast zijn de tenten voorzien van een complete badkamer en keuken. Naast een 2-persoonsbed en stapelbed is er in de tenten ook een bedstee geplaatst waaronder de kinderen heerlijk kunnen spelen.

De keuze van De Twee Bruggen