Engeland

Met interieur

Award winning Glamping

Concierge Camping: Zorgeloos ontspannen in Engeland

De safaritenten en lodges bij Concierge Camping in Engeland zijn compleet ingericht en van alle luxe voorzien. Gasten kunnen zorgeloos ontspannen in de avontuurlijke Outstanding Lodges of Safaritenten.

Bezoekers met campers of caravans kunnen zelfs een aangepaste Compact bijboeken als ‘voortent’.

Verlengen van het seizoen

“Om het seizoen te verlengen hebben wij vloerverwarming geplaatst in alle tenten. Mensen hebben nog vaak het idee dat een vakantie in een safaritent of lodge seizoensgebonden is. Dit bewustzijn kan nog groeien, maar los daar van zijn we al tevreden over de bezetting en het rendement.”

Prettige samenwerking

“Ook over de samenwerking met Outstanding zijn we tevreden. Als de Glamping verder wordt uitgebreid, zullen we wederom overwegen om dit met safaritenten van Outstanding te doen.”

Wat Concierge Camping over ons zegt:

“We hebben gekozen voor safaritenten om een kleine Glamping te starten. Op de Glamping Show in Engeland hebben we Outstanding voor het eerst ontmoet. Gevolgd door een bezoek aan de showroom in Nederland om alle modellen op ons gemak te bekijken. Dit bezoek en de stevige structuur van de tenten hebben ons overtuigd om de samenwerking aan te gaan.” – Concierge Camping

De keuze van Concierge Camping