Ontdek de laatste glamping trends op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg!

Ontmoet ons op de Recreatie Vakbeurs. Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche? Op 16, 17 en 18 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Vergroot uw kennis tijdens diverse expertsessie, ontdek de laatste ontwikkelingen binnen de sector en bekijk live de nieuwste producten en diensten. Kortom: alles in huis om u klaar te stomen voor het nieuwe recreatieseizoen!

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Dé enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche
  • De nieuwste producten en diensten binnen de branche
  • Ongeveer 260 exposanten uit 13 verschillende branches binnen de recreatie
  • Interessante sessies over actuele onderwerpen uit de branche
  • Ontmoet bestaande relaties en ontdek nieuwe leveranciers

Bezoek onze stand 603, in hal 6 en maak kennis met onze safaritenten. De tenten zijn ingericht met onze eigen interieurstijl Safari Adventure. Ervaar onze modellen live voor een totale en unieke glamping beleving. Op deze pagina verschijnt binnenkort meer informatie over deze beurs, waaronder het model waarmee we op deze beurs verschijnen.

Altijd weten op welke beurzen we aanwezig zijn en ander nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Safari adventure

Luxe, outdoor en avontuur: dat is glamping! Dat loopt door in binnen en buiten met onze Safari Adventure meubels. Een stoere steigerhouten en robuuste lijn, voor het echte glamping gevoel. Het geborstelde steigerhout is niet alleen comfortabel, u heeft er ook nog eens amper omkijken aan. Dankzij de vuil- en waterafstotende behandeling heeft het meubilair weinig onderhoud nodig. Daarbij biedt deze lijn ook ontelbare mogelijkheden voor de indeling, de inrichting kan namelijk op maat worden gemaakt. Neem uw gasten mee op avontuur en laat ze het landelijke gevoel van kamperen ervaren!

COVID-19

We kunnen niet wachten om u eindelijk te verwelkomen op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg! De maatregelen rondom COVID-19 vanuit de overheid hebben vooralsnog geen gevolgen voor beurzen en evenementen die na 19 september gepland staan. Houd de website van de Recreatie Vakbeurs in de gaten voor de meest actuele veiligheidsmaatregelen op de beurs.