Werken bij Outstanding

Het meest gedreven glamping team van Nederland

Wij zijn Outstanding. Letterlijk betekent Outstanding ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’. Maar voor ons betekent het ook: energiepassie en beleving. En daar gaan we elke dag voor. Wij tillen kamperen naar een hoger niveau en voldoen daarmee aan de groeiende vraag naar luxe safaritenten. Dat doen we met een persoonlijke benadering en héél veel enthousiasme!

Inmiddels hebben we al projecten gerealiseerd in 52 landen, maar we willen nog verder, onze ambitie reikt verder. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar aanpakkers die een steentje bij willen dragen aan onze groei!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Leuk! Hieronder vind je meer informatie over de vacatures. Ook als je vragen hebt horen we graag van je. Mail gerust naar info@outstandingtent.com. Of bel ons op 0318 575 056. We kijken er naar uit!

lodge tent luxe kamperen

Export Aftersales Coördinator gezocht!

In de functie als export aftersales coördinator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van order tot aan levering aan de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant nadat een order is afgesloten. Onze succesvolle orderafhandeling ligt dus mede in jouw handen. Naast het klantcontact heb je ook contact met onze buitenlandse kantoren en agenten en internationale transportbedrijven en logistiek dienstverleners. Enorm veelzijdige functie dus! 

Tentenbouwers gezocht!

Als tentenbouwer ben je verantwoordelijk voor de opbouw van de tenten en je zorgt ervoor dat onze constructies nóg beter worden. Je oog voor detail is hierbij onmisbaar. Je steekt graag je handen uit je mouwen en je deinst niet terug voor een stukje maatwerk. Lijkt het jou leuk om te werken in een jong en ambitieus team? Om mee te bouwen aan de allermooiste projecten wereldwijd en waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan ben je bij Outstanding aan het juiste adres.

Tentenbouwer gezocht

Orderpicker gezocht!

Voor onze locatie in Barneveld zijn wij per direcht op zoek naar een Orderpicker voor 40 uur per week. Lijkt het jou leuk om te werken in een jong en ambitieus team? Werk jij nauwkeurig, gemotiveerd en ben je fulltime beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Vacature orderpicker