Bereken uw rendement

Werken bij Outstanding

Het meest gedreven glamping team van Nederland

Wij zijn Outstanding. Letterlijk betekent Outstanding ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’. Maar voor ons betekent het ook: energiepassie en beleving. En daar gaan we elke dag voor. Wij tillen kamperen naar een hoger niveau en voldoen daarmee aan de groeiende vraag naar luxe safaritenten. Dat doen we met een persoonlijke benadering en héél veel enthousiasme!

Inmiddels hebben we al projecten gerealiseerd in 43+ landen, maar we willen nog verder, onze ambitie reikt verder. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar aanpakkers die een steentje bij willen dragen aan onze groei!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Leuk! Hieronder vind je meer informatie over de vacatures. Ook als je vragen hebt horen we graag van je. Mail gerust naar info@outstandingtent.com.
Of bel ons op 0318 575 056. We kijken er naar uit!

lodge tent luxe kamperen

Tentenbouwers gezocht!

Als tentenbouwer ben je verantwoordelijk voor de opbouw van de tenten en je zorgt ervoor dat onze constructies nóg beter worden. Je oog voor detail is hierbij onmisbaar. Je steekt graag je handen uit je mouwen en je deinst niet terug voor een stukje maatwerk. Lijkt het jou leuk om te werken in een jong en ambitieus team? Om mee te bouwen aan de allermooiste projecten wereldwijd en waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan ben je bij Outstanding aan het juiste adres.

Tentenbouwer gezocht

Logistiek Medewerker gezocht!

We zijn op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen steekt en het werk ziet liggen. Iemand die zorgt dat alle uitgaande goederen op de juiste plaats van bestemming komen en daarbij de klant op de hoogte houdt. Een gedreven logistiek medewerker die elke uitdaging van transport aangaat, per truck, zee of pakketvracht.