Werken bij Outstanding

Het meest gedreven glamping team van Nederland

Wij zijn Outstanding. Letterlijk betekent Outstanding ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’. Maar voor ons betekent het ook: energiepassie en beleving. En daar gaan we elke dag voor. Wij tillen kamperen naar een hoger niveau en voldoen daarmee aan de groeiende vraag naar luxe safaritenten. Dat doen we met een persoonlijke benadering en héél veel enthousiasme!

Inmiddels hebben we al projecten gerealiseerd in 52 landen, maar we willen nog verder, onze ambitie reikt verder. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar aanpakkers die een steentje bij willen dragen aan onze groei!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Leuk! Hieronder vind je meer informatie over de vacatures. Ook als je vragen hebt horen we graag van je. Mail gerust naar info@outstandingtent.com.
Of bel ons op 0318 575 056. We kijken er naar uit!

lodge tent luxe kamperen

Tekenaar gezocht!

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij op zoek naar een tekenaar die zich bezig gaat houden met al het tekenwerk binnen ons bedrijf. Een verantwoordelijke functie, aangezien je hiermee een groot aandeel hebt in de kwaliteit en nauwkeurigheid van onze leveringen. Wij hebben de ontwikkeling van onze producten geheel in eigen handen, van schets tot levering. Dit maakt deze functie enorm veelzijdig. Alle facetten van technische details tot 3D komen aan bod.

Supply chain medewerker gezocht!

Wij zoeken per direct een Supply Chain medewerker voor 40 uur per week. In deze functie heb je de gehele voorraad onder je hoede, beheer je de inkomende goederenstroom en zorg je ervoor alles exact volgens afspraak gereed staat voor het transport naar onze klanten. Deze functie is cruciaal in het behalen van ons doel om 100% complete en accurate uitleveringen te hebben en zo tevreden montage teams en klanten te creëren.

Vacature Supply chain medewerker

Tentenbouwers gezocht!

Als tentenbouwer ben je verantwoordelijk voor de opbouw van de tenten en je zorgt ervoor dat onze constructies nóg beter worden. Je oog voor detail is hierbij onmisbaar. Je steekt graag je handen uit je mouwen en je deinst niet terug voor een stukje maatwerk. Lijkt het jou leuk om te werken in een jong en ambitieus team? Om mee te bouwen aan de allermooiste projecten wereldwijd en waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan ben je bij Outstanding aan het juiste adres.

Tentenbouwer gezocht