Werken bij Outstanding

Het meest gedreven team van Nederland

Wij zijn Outstanding. Letterlijk betekent Outstanding ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’. Maar voor ons betekent het ook: energiepassie en beleving. En daar gaan we elke dag voor. Wij tillen kamperen naar een hoger niveau en voldoen daarmee aan de groeiende vraag naar luxe safaritenten. Dat doen we met een persoonlijke benadering en héél veel enthousiasme!

Inmiddels hebben we al projecten gerealiseerd in 40+ landen, maar we willen nog verder, onze ambitie reikt verder. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar aanpakkers die een steentje bij willen dragen aan onze groei!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Leuk! Hieronder vind je meer informatie over de vacatures. Ook als je vragen hebt horen we graag van je. Mail gerust naar info@outstandingtent.com.
Of bel ons op 0318 575 056. We kijken er naar uit!

lodge tent luxe kamperen

Marketeer gezocht!

We zijn op zoek naar een aanpakker die gaat helpen onze internationale naamsbekendheid verder uit te bouwen. Samen met onze marketeer Anouk en de verkoopadviseurs zorg je dat wij altijd een Outstanding indruk achter laten, zowel offline als online. Door de harde groei, ons internationale karakter en de vele ideeën die hier dagelijks ontstaan, mag je uitgaan van een veelzijdige en uitdagende functie.

Vacature marketing marketeer gezocht

Inkoper gezocht!

We zijn op zoek naar een echte pionier. Iemand die kansen ziet en altijd de beste materialen en leveranciers weet te vinden. Een gedreven inkoper die zijn of haar hoofd koel weet te houden en overwogen (inkoop)keuzes maakt, zelfs in het heetst van de strijd!

Vacature inkoop inkoper gezocht

Export Manager gezocht!

Om onze internationale klanten zo goed- en lokaal mogelijk te bedienen werken wij in het buitenland veelal met agenten. Omdat het aantal agenten rap is toegenomen zijn wij op zoek naar een gedreven Export manager. Ben jij zelfstandig, ambitieus en vind je het leuk om regelmatig te reizen? Misschien ben jij dan wel het toekomstige aanspreekpunt van onze buitenlandse agenten!

Vacature Export Manager gezocht