Werken bij Outstanding

Het meest gedreven glamping team van Nederland

Wij zijn Outstanding. Letterlijk betekent Outstanding ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’. Maar voor ons betekent het ook: energiepassie en beleving. En daar gaan we elke dag voor. Wij tillen kamperen naar een hoger niveau en voldoen daarmee aan de groeiende vraag naar luxe safaritenten. Dat doen we met een persoonlijke benadering en héél veel enthousiasme!

Inmiddels hebben we al projecten gerealiseerd in 50 landen, maar we willen nog verder, onze ambitie reikt verder. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar aanpakkers die een steentje bij willen dragen aan onze groei!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Leuk! Hieronder vind je meer informatie over de vacatures. Ook als je vragen hebt horen we graag van je. Mail gerust naar info@outstandingtent.com.
Of bel ons op 0318 575 056. We kijken er naar uit!

lodge tent luxe kamperen

Planner montage gezocht!

Voor ons alsmaar groeiende magazijn in Barneveld zoeken wij per direct een Planner montage voor 40 uur per week. Een uitdagende functie waarin je je  o.a. bezig houdt met o.a. productontwikkeling en optimalisatie en het aansturen van diverse montage teams in binnen- en buitenland. Ben jij die vooruitstrevende teamspeler die wij zoeken? Houd je wel van een mooie uitdaging en denk je graag in oplossingen? Bekijk de vacature voor meer details en ontdek wat wij jou kunnen bieden. Tot snel?!

Vacature planner montage Outstanding

Orderpicker gezocht!

Werk jij nauwkeurig, gemotiveerd en ben je fulltime beschikbaar? Voor ons magazijn in Barneveld zoeken wij per direct een orderpicker voor 40 uur per week. Je denkt actief mee over de picklijsten, verzorgt de voorraadtellingen en bent verantwoordelijk voor de voorraad van de schroeven, verpakkingsmaterialen en montagematerialen. Daarnaast pick je de uitgaande orders en controleer je de orders van je collega’s. We zijn daarom op zoek naar een echte teamspeler die gestructureerd te werk gaat!

Orderpicker gezocht

Junior marketeer gezocht!

Vanuit ons hoofdkantoor ondersteun je de marketing manager met het verder uitbouwen van onze internationale naamsbekendheid. Samen met de rest van het marketingteam zorg je dat wij altijd een Outstanding indruk achter laten, zowel offline als online. Door de harde groei en de vele ideeën die hier dagelijks ontstaan, mag je uitgaan van een uitdagende functie! Schrik jij niet van meerdere projecten tegelijkertijd en weet je makkelijk overzicht te behouden?

Junior marketeer marketing

Tentenbouwers gezocht!

Als tentenbouwer ben je verantwoordelijk voor de opbouw van de tenten en je zorgt ervoor dat onze constructies nóg beter worden. Je oog voor detail is hierbij onmisbaar. Je steekt graag je handen uit je mouwen en je deinst niet terug voor een stukje maatwerk. Lijkt het jou leuk om te werken in een jong en ambitieus team? Om mee te bouwen aan de allermooiste projecten wereldwijd en waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan ben je bij Outstanding aan het juiste adres.

Tentenbouwer gezocht