Wat wij doen

Wat kunnen we voor u doen?

Gaat u glamping aanbieden? Wilt u ook méér gasten in het hogere segment binnenhalen met de Outstanding safaritenten? Wat ons betreft wordt dit voor u een ‘relaxing adventure’. Wij helpen u graag in alle opzichten.

 Advies

We geven u advies als u plannen maakt. Of het nu gaat om de business case of de inrichting van de tent. Met onze praktische tips komt u tot een goed plan.

 Showroom

Benieuwd hoe een Outstanding safaritent eruitziet? U bent altijd welkom in onze showroom in Renswoude. Maak hier een afspraak en laat u inspireren.

 Persoonlijk contact

Het bestellen maken we gemakkelijk en overzichtelijk. U krijgt een heldere offerte voor de tenten die aan uw wensen voldoen. Als u vragen hebt, neemt u gewoon persoonlijk contact op. Wel zo makkelijk. Wilt u ons alvast leren kennen? Neem een kijkje op de over ons pagina.

 Inrichting

Wist u dat wij zelfs voor de volledige inrichting van uw safaritent en lodge kunnen zorgen? Op onze interieur  pagina vindt u meer informatie over onze steigerhouten meubels en accessoires.

 Transport

Wij kunnen het transport naar uw opbouwlocatie geheel voor u verzorgen. Waar deze locatie ook is.

 Montage

Geen tijd om de tent zelf op te bouwen? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Compleet. Zo bouwen we niet alleen de tent op, maar kunnen we deze ook inrichten c.q. het meubilair voor u monteren. Als wij weggaan, kunt u de eerste gasten uitnodigen!

 Opbouwhandleiding

Monteert u de Outstanding safaritenten zelf? Met onze duidelijke handleiding is dat goed te doen. Toch nog tips nodig? Dan belt u gewoon even.

 Service

Een extra onderdeel nodig? Is de tent beschadigd? Wij leveren uit voorraad een vervangend onderdeel.