Een thermotent op maat kopen

Ontdek onze thermotenten

Een thermotent is de ideale manier om zowel in de warme maanden als in de koudere maanden uw gasten van een fijn verblijf te voorzien. Tussen onze tenten zit dan ook zeker een geschikte tent voor uw camping. Want niet iedereen heeft dezelfde doelgroep. Misschien is uw camping gericht op gezinnen of juist op koppels die samen de rust willen opzoeken. Bij het kopen van een thermotent is het fijn als u hier op kunt inspelen. Zodat u gezinnen de ruimte kunt bieden die zij nodig hebben, maar ook voor koppels een knus onderkomen beschikbaar hebt. Daarom bieden we bij Outstanding een ruime keuze in het aantal modellen en formaten thermotenten.

Welk model thermotent steelt uw hart?

Bij Outstanding heeft u keuze uit diverse modellen voor uw nieuwe thermotent. Op zoek naar een tent die elke vierkante meter optimaal benut? Dan is Thermotent Compact de juiste tent voor u. De tent die is afgeleid van de klassieke safaritent is Thermotent Wood. Deze prachtige tent is een ideale gezinslocatie en standaard verkrijgbaar in maar liefst 3 formaten. Echt uitpakken doet u met de Thermotent Cottage, waarin uw gasten baden in ruimte. Bij deze prachtige tent heeft u de keuze tussen een wolfskap of een open dak.

Unieke verhuurmogelijkheden met een thermotent

Met een thermotent kiest u voor een unieke tent met veel mogelijkheden. Allereerst is natuurlijk de jaarronde verhuur een zeer groot pluspunt. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken als er slecht weer op komst is, want uw gasten zitten ook bij slecht weer behaaglijk in een warme tent. Wilt u uw gasten een unieke natuurbeleving bieden? Met de glazen pui aan de voorzijde wordt elk seizoen volop beleefd. Door de ruime keuze aan verschillende formaten is er voor elk gezelschap een geschikte tent, of uw doelgroep nu bestaat uit koppels of uit grote gezinnen.

Thermo Tent Compact Outstanding

Kies het interieur wat past bij uw smaak

Bij Outstanding kunt u niet alleen terecht voor uw tenten, maar ook het volledige interieur verzorgen we graag voor u, tot aan de inventaris aan toe. En ook op het gebied van interieur bieden we u volop keuze. Bent u op zoek naar een stoere sfeer voor in uw tenten? Dan is de stijl Safari Adventure, met zijn stoere steigerhouten meubels de juiste keuze voor u. Liever een tikje luxer? Binnen de interieurstijl Glamping Chic hebben we het minimalistische en natuurlijke pakket Stockholm, maar ook het stijlvolle en luxueuze pakket Parijs. Welke van deze bijzondere stijlen past het beste bij uw doelgroep?

Uw thermotent opgebouwd door ons professionele team

Koopt u een thermotent bij Outstanding, dan helpen we u graag met onze persoonlijke service. Van advies op maat bij het maken van uw keuze tot de volledige opbouw van de tenten door ons ervaren team. Bent u ook op zoek naar een manier om uw seizoen te verlengen en uw gasten het hele jaar door te laten genieten van een luxe glampingvakantie? Onze thermotenten bieden u deze mogelijkheid. Bied uw gasten de ultieme glampingervaring én geef een boost aan uw omzet met onze prachtige thermotenten!