Terugblik en vooruitblik

2019 Thank you for all the lessons.
2020 We are ready.

Het was een bewogen jaar, er is veel gebeurd. Des te leuker om even stil te staan bij 2019 en vooruit te blikken naar 2020. Ook voor onszelf, want wát is het toch een leuke en dynamische branche om in te werken. Iedere klant heeft weer zijn eigen unieke plannen, bijzondere locatie en persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een uitbreiding of het opstarten van een glamping. Het blijft bijzonder om ons steentje hieraan te mogen bijdragen. Binnen ons enthousiaste team hebben we een gedeelde passie voor glamping. En die kunnen we ook nog eens delen met onze klanten. Dat is toch fijn werken?!

Zoals ieder jaar blikken we terug met Robin, mede-eigenaar van Outstanding. Wát heeft echt indruk op hem gemaakt dit jaar? En waar heeft hij zijn zinnen op gezet voor 2020? Want u kent ons inmiddels, we zullen niet stil blijven zitten!

De terugblik

2017 was het jaar van progressie, gevolgd door een jaar van groei. Met welk gevoel denk je terug aan dit jaar (2019), Robin?

“2019 was wederom een mooi jaar van ontwikkeling. Bedrijven gaan door fases en wij zijn momenteel beland in de fase dat we groei en druk beter aankunnen door verbeterde processen en door de invulling van verschillende functies. Naast ontwikkeling heeft ook vertrouwen een grote rol gespeeld dit jaar. We worden steeds meer als een betrouwbare en gerenommeerde partij  gezien. Ook de grootste partijen van Europa weten ons tegenwoordig te vinden en geven ons het vertrouwen voor grote orders. Hiermee bedoel ik overigens niet dat wij andere (kleinere) klanten minder aandacht zullen geven, in tegendeel. Maar een mooi compliment is het wel.”

Vorig jaar was je trots dat we gemiddeld een 9 als beoordeling kregen op een aantal opleverdocumenten. Dat was voor jou het mooiste compliment voor 2018. Welk bijzonder compliment is je dit jaar het meest bijgebleven?

“We hebben dit jaar en project opgeleverd van 100 ingerichte safaritenten. Een flinke klus voor zowel montage als logistiek. Ondanks de druk is iedereen scherp gebleven, dat maakt me trots. Bij de evaluatie kregen we enkel als ‘kritiek’ dat een van de vele transporten 1,5 dag te vroeg op de camping was aangekomen. Mag alsnog niet gebeuren, maar het feit dat we het over zulke details hebben is voor mij het bewijs dat we echt stappen hebben gemaakt op het gebied van logistiek.”

De vooruitblik

Met welk gevoel kijk je naar 2020? Wat zijn je verwachtingen en wat heb je voor ogen?

“Dit jaar kampten we met ruimtegebrek op onze logistieke locatie. Daar komt nu verandering in doordat we verhuizen naar een pand met bijna tweemaal zoveel oppervlakte. Zo kunnen we snel uit eigen voorraad blijven leveren en zal het werkplezier van ons logistieke team enorm verhogen. Daarnaast zullen we in 2020 een aantal nieuwe markten betreden en willen we onze agenten beter en intensiever gaan ondersteunen. Hoe verschillend de internationale markten ook zijn, kunnen we wel veel van elkaar leren. Daarom hebben we sinds kort een export manager aangenomen. Hiermee willen we zorgen dat elke agent zich onderdeel van het team voelt. Of hij/zij zich nou in Amerika, Japan of Frankrijk bevindt, we zijn 1 Outstanding team en gaan er weer een knallend 2020 van maken!”