Vernieuwende safaritent kopen

Vernieuwende safaritent kopen voor uw camping

Wilt u een safaritent kopen voor uw camping? Met een Outstanding safaritent haalt u een prachtige vernieuwende aanwinst binnen voor uw onderneming. Want bij Outstanding gaan we altijd voor innovatie. Op het gebied van vormgeving en uiterlijk, maar ook op het gebied van productie. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor onze safaritenten. Door altijd te blijven nadenken over hoe we onze tenten kunnen verbeteren, hebben we een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. En door de kwaliteit van alle materialen, heeft u in die 10 jaar vrijwel geen omkijken naar uw safaritent.

glamping tent luxe kamperen

De juiste safaritent kopen voor uw doelgroep

Het luxe kamperen in een safaritent kent de afgelopen jaren een enorme groei. Steeds meer mensen kiezen voor vakantievieren op deze luxe wijze. En niet alleen gezinnen vinden hun weg naar de stoere tenten. Ook grotere groepen en koppels hebben het uitstekend naar hun zin in een safaritent. Om aan ieders wens tegemoet te komen, hebben we bij Outstanding veel verschillende modellen ontwikkeld. Natuurlijk is er de Safaritent Wood, die het meest lijkt op de klassieke safaritent. Maar alle andere modellen hebben zo hun eigen unieke eigenschappen. Een compacte tent of juist een ruime cottage, er is voor iedereen een geschikte safaritent.

Safaritent kopen nederland

Alleen het beste materiaal voor onze safaritenten

Bij een Outstanding safaritent hoort natuurlijk ook Outstanding materiaal. We zijn dan ook kritisch in het materiaal waarvan onze tenten gemaakt worden. Ontdekken we een betere variant? Dan zullen we deze altijd gebruiken. Zo worden onze tenten gebouwd met frames van 100mm die dubbel zo sterk zijn als de veelgebruikte 80 mm frames. We gebruiken geïmpregneerd hout wat onder KOMO keur is verduurzaamd met een levensduur van 10 tot 15 jaar. Daarnaast gebruiken we unieke eindkoppelingen en is ons tentdoek ademend en schimmelwerend.

luxe glamping lodge met sanitair

Onderscheiden van de massa met een safaritent

Een safaritent kopen is een slimme stap om voor te blijven op de concurrentie in de kampeerwereld. Vakantiegangers verwachten steeds meer van hun vakanties. Ze willen niet alleen ontspanning vinden op vakantie, maar willen dat ook op een zo bijzonder mogelijke manier. Met een safaritent kunt u uw gasten een unieke kampeerervaring bieden. Want tijdens een verblijf in onze safaritenten worden comfort en het buitenleven naadloos met elkaar verweven.

Op zoek naar een unieke locatie die u jaarrond kunt verhuren?

De beste service tijdens en na het kopen van uw safaritent

Een ander punt waar we graag op willen uitblinken is onze service. Gaat u een safaritent kopen bij Outstanding, dan zult u geen verveelde medewerkers treffen die u afschepen met een standaard verhaal. We dragen ons enthousiasme over onze tenten namelijk graag over aan onze klanten. Want wat geeft nu meer voldoening dan het vinden van de safaritent die perfect past bij uw camping én uw budget? Maak een afspraak voor een inspirerende rondleiding in onze showroom of neem contact op voor meer informatie over de safaritent van uw voorkeur.

Een innovatieve safaritent kopen voor op uw camping? Dat doet u bij Outstanding.

glamping beurs