Geïsoleerde safaritent

Hét adres voor uw geïsoleerde safaritent

Op zoek naar een geïsoleerde safaritent voor uw bedrijf? Outstanding is het adres voor uw hoogwaardige en mooie safaritenten. Naast onze ‘gewone’ safaritenten, hebben we namelijk luxe en geheel geïsoleerde safaritenten! Deze unieke tenten zorgen ervoor dat u ook in de koudere maanden uw gasten een warm welkom kunt geven op uw bedrijf. Wij produceren deze tenten zelf, waardoor we u altijd een hoge kwaliteit en de beste service kunnen garanderen. Zo verzorgen we desgewenst het transport, de opbouw én de inrichting van uw safaritenten. Niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld!

Jaarronde verhuur met een geïsoleerde safaritent

Het grote voordeel van een geïsoleerde safaritent is natuurlijk dat u deze het hele jaar door kunt verhuren aan uw gasten. Geen zorgen meer of het wel warm genoeg is voor uw gasten, want door de uitstekende isolatie in onze tenten gaan uw gasten zeker een behagelijke tijd tegemoet! De grote glazen pui aan de voorkant van de tent zorgt ervoor dat uw gasten in alle jaargetijden volop kunnen genieten van de natuur. Zo blijft het kampeergevoel behouden. En als het weer het toelaat is de overdekte veranda uiteraard de perfecte plaats om te verblijven.

Thermo Tent Compact Outstanding

Uw gasten van alle gemakken voorzien in een geïsoleerde safaritent

Een safaritent staat voor een luxe vakantie voor uw gasten. En een geïsoleerde safaritent is de overtreffende trap te noemen! Glamping, zoals het verblijven in een safaritent wordt genoemd, wordt steeds populairder onder vakantiegangers. Wel het buitenleven ervaren en de gezelligheid van het kamperen, maar dan met net dat beetje meer luxe. Als ondernemer is een safaritent de perfecte gelegenheid om hierop in te spelen. U biedt uw gasten een compleet verzorgd verblijf in een luxe tent, zonder al het geregel en afzien wat normaal bij kamperen komt kijken.

Thermo Tent Compact Outstanding

Koop uw safaritent inclusief compleet interieur

Kiest u voor een geïsoleerde safaritent van Outstanding, dan ontzorgen we u graag! Zo zijn wij bijvoorbeeld ook leverancier van de mooiste interieurs voor onze safaritenten. In onze geïsoleerde thermotent kunt u kiezen voor een robuust en stoer steigerhouten interieur, maar ook een luxere interieurstijl. Ontdek de verschillende mogelijkheden op het gebied van interieur en kies degene die het beste bij u en uw doelgroep past. Daarbij regelen we niet alleen het meubilair, maar ook alle accessoires. U kunt voor de complete inrichting van uw geïsoleerde safaritent bij ons terecht.

Wij plaatsen uw safaritenten overal ter wereld

We plaatsen met plezier uw (geïsoleerde) safaritenten bij u op locatie. Daar verzorgen we niet alleen de opbouw, maar kunt u ons team ook inschakelen voor de volledige inrichting van de tent. Heeft u glampingplannen in het buitenland? De tenten van Outstanding zijn al in tientallen landen wereldwijd te vinden. Om u te helpen bij het opzetten van een succesvolle glamping, hebben we in veel landen adviseurs. Deze buitenlandse adviseurs kennen de lokale markt en weten aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Fijn om op hun begeleiding te kunnen vertrouwen bij het geven van een vliegende start van uw glamping avontuur! Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van Outstanding? Vraag vandaag nog meer informatie aan!

Safaritent op maat