Safaritent kopen particulier

Een safaritent kopen als particulier

Een safaritent kopen is niet alleen voorbehouden aan campinghouders, ook een safaritent kopen als particulier kan een zeer waardevolle investering zijn! Een safaritent heeft van zichzelf al een prachtige uitstraling en is altijd een waardevolle toevoeging voor het terrein. Bij Outstanding hebben we voor elk doeleinde een geschikte safaritent. Tussen onze vele modellen zit namelijk altijd een passende tent voor uw tuin, landgoed of andere locatie. En voldoen de tenten op onze website niet helemaal aan de wensen? Dan maken we de safaritent voor u op maat! Bij Outstanding leveren we altijd de beste service aan onze klanten!

Redenen om een safaritent te kopen als particulier

Op zoek naar een sfeervolle toevoeging van uw buitenruimte? Een safaritent past overal. Met zijn natuurlijke uitstraling komt hij namelijk op elk terrein tot zijn recht. Klein of groot, we hebben voor elke beschikbare ruimte een passende tent. Heeft u een landgoed of grote buitenruimte en zoekt u een ruimte om gasten te kunnen ontvangen? Een safaritent is de perfecte oplossing. We leveren onze tenten ook met complete inrichting, waardoor het uw gasten aan niets ontbreekt. Maar ook voor praktische doeleinden zijn onze safaritenten een sfeervolle oplossing. Door alleen een buitentent te plaatsen, kunt u de binnenruimte voor elk doeleinde gebruiken. Zo kunt u een safaritent ook gebruiken voor bijvoorbeeld opslag van goederen of uw caravan.

Keuze uit diverse modellen safaritenten

Outstanding heeft een ruim assortiment luxe safaritenten. Van klein en compact tot groot en zeer ruimtelijk. Op zoek naar een kleinere tent, maar wel met voldoende ruimte voor een luxe overnachting voor twee personen? Dan is onze Safaritent XS zeker een kijkje waard. Ook in de Compact worden een ruimtelijk gevoel en een efficiënte inrichting moeiteloos met elkaar gecombineerd. Op zoek naar meer ruimte? Bekijk prachtige tenten als de safaritent Wood, onze unieke Safari Cottage of één van onze lodges. Voor iedereen zit er een geschikte safaritent of lodge bij!

 

Een safaritent op maat kopen bij Outstanding

Outstanding levert maatwerk. Zo zijn bijna al onze safaritenten standaard in meerdere formaten leverbaar. Daardoor kan er makkelijk gespeeld worden met de uiteindelijke maatvoering. Maar ook als u op zoek bent naar net een beetje extra, bent u bij ons aan het juiste adres. Een meter extra of extra ramen in de tent? We denken graag mee om uw ideale tent vorm te geven. Neem dus zeker contact met ons op om al uw wensen te bespreken met één van onze adviseurs.

Neem vandaag nog contact op voor een advies op maat

Een safaritent kopen als particulier kan, zeker in het begin, als een veelomvattende onderneming voelen. Er is veel keuze in tenten, maar ook zaken als inrichting, opbouw van de tent of de precieze locatie kunnen vragen oproepen. Bij Outstanding maken we het hele proces graag zo inzichtelijk mogelijk. Weten wat de investering voor een tent bedraagt? Door het aanvragen van een offerte weet u al snel precies waar u aan toe bent. Maar ook met alle andere vragen en voor een advies op maat bent u meer dan welkom. Maak kennis met het enthousiaste team van Outstanding en onze persoonlijke benadering!