Safari Lodgetent

De vele mogelijkheden van de safari lodgetent

Bent u al bekend met de vele mogelijkheden van onze safari lodgetent? Deze tent is namelijk lang niet alleen geschikt als vakantieaccommodatie. Alhoewel het natuurlijk wel een heel fijne accommodatie is om uw gasten te ontvangen voor een heerlijke glamping vakantie. Maar onze safari lodgetenten zijn nog veel meer dan alleen een vakantieaccommodatie! We hebben onze lodgetenten al voor heel diverse doeleinden mogen inrichten. Denk daarbij aan een groepsaccommodatie of een bijzonder sfeervol restaurant. Maar er zijn daarnaast nog veel meer mogelijkheden die u zeker zullen verrassen.

glamping tent groot met sanitair

De safari lodgetent, de luxueuze vakantieaccommodatie

De populairste bestemming van onze safari lodgetent blijft natuurlijk het gebruik als vakantieaccommodatie. We hebben verschillende lodgetenten die allemaal een zeer ruime opzet hebben. Maar elke lodge heeft ook zijn eigen bijzondere eigenschappen. Allereerst is er de Outstanding Lodge, waarbij u de mogelijkheid heeft een extra verdieping op de tent te laten plaatsen. Zo benut u de ruimte optimaal. Onze Medley Lodge is een bijzondere tent voor gezinnen met kinderen, er is namelijk de mogelijkheid een klimmuur en glijbaan in de tent te plaatsen. De luxe versie van de Medley Lodge is de Royal Lodge. Met zijn twee terrassen en vele ruimte, voelen uw gasten zich in deze lodge zeker de koning te rijk.

luxe glamping lodge met sanitair

De safari lodgetent als sfeervolle groepsaccommodatie

Wilt u een groepsaccommodatie die uw gasten zeker bijblijft? Dan moet u één van onze safari lodgetenten hebben. Richt de tent bijvoorbeeld in met bedden en creëer een gezellige slaapzaal. Zo ervaart de groep wel het gezellige kampeergevoel, maar met een hoog niveau van luxe en comfort. Een andere toepassing als groepsaccommodatie is het inzetten van de safari lodgetent als recreatieruimte. De tent kan gebruikt worden voor gezamenlijke maaltijden of een animatieteam kan haar binnen activiteiten in de tent houden. Daarnaast is de tent in te richten als een inspirerende vergaderlocatie. Meer inspiratie vindt u in onze blog over de veelzijdige safaritent.

luxe glamping lodge groot

Romantisch dineren of masseren in een safari lodgetent

De ultieme locatie voor een restaurant, dat is onze safari lodgetent. De Royal Lodge bijvoorbeeld is maar liefst 50 vierkante meter, waardoor er ruimte genoeg is om uw gasten voldoende privacy te bieden tijdens de maaltijd.

Ook voor out-of-the-box toepassingen denken we graag mee. Richt een safari lodgetent bijvoorbeeld in als bijzondere massagesalon of souvenirshop. Ook doet de tent het altijd goed als receptie of campingwinkel. Hiermee geeft u uw gasten een onvergetelijke eerste indruk!

Een speciaal op maat gemaakte safari lodgetent

De standaard formaten van de lodgetenten bieden over het algemeen genoeg ruimte voor het realiseren van alle verschillende doeleinden. Maar we maken uiteraard graag een tent voor u op maat, als u net een paar meter extra nodig heeft. Door de vele projecten die we al hebben mogen realiseren met onze tenten, hebben we veel ervaring opgedaan. We denken dan ook graag mee hoe we uw project vorm kunnen geven. Bent u overtuigd van de vele voordelen en mogelijkheden van onze safaritenten? Neem ook gerust contact met ons op als u met een idee rondloopt waarvan u twijfelt aan de uitvoerbaarheid. We gaan de uitdaging graag aan!