Rendement safaritent

Wat is het rendement van een safaritent?

Het rendement van een safaritent, het is uiteraard één van de eerste vragen die opkomt als u zich oriënteert op het kopen van een safaritent. En dat is heel begrijpelijk. De aanschaf van een safaritent is een grotere investering die u natuurlijk graag zo snel mogelijk terugverdient ziet. Bij Outstanding begrijpen we dit als geen ander. We geven u daarom graag meer inzicht in het rendement wat u kan verwachten bij de aanschaf van één of meer safaritenten. Met een offerte heeft u snel inzicht in de aanschafwaarde, maar met onze rendementsberekeningen krijgt u daarnaast een goed beeld van de terugverdientijd van uw safaritent(en).

Een positief rendement van uw safaritent door de lange levensduur

Een belangrijke factor voor het rendement van een safaritent is de levensduur van de tent. Gaat een tent langere tijd mee, dan heeft u vanzelfsprekend een hoger rendement. Bij Outstanding vinden we het belangrijk dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Het directe gevolg hiervan is dat onze tenten zeer degelijk zijn en weer en wind doorstaan. Maar ook de levensduur van de tent wordt hierdoor positief beïnvloed. Door het gebruik van de beste materialen en onze continue innovaties hebben onze tenten een levensduur van maar liefst 10 jaar. Dat heeft uiteraard een gunstige invloed op uw rendement!

Vraag gemakkelijk een persoonlijke rendementsberekening aan

We helpen graag meer inzicht te krijgen in het rendement van onze safaritenten. Hiervoor hebben we onze rendementsberekening ontwikkeld. Met het invullen van enkele gegevens hebben we genoeg informatie om voor u een persoonlijke berekening te maken. Maar ook de voorbeeldberekening op de pagina geeft u al een goed beeld van wat u kan verwachten qua rendement. Heeft u een bijzondere constructie in gedachten of wilt u meer informatie toegespitst op een bepaald element van onze tenten? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Het rendement van uw safaritent verhogen

Heeft u eenmaal gekozen voor een safaritent, dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van uw investering genieten! Er zijn verschillende manieren waarop u meer rendement uit uw tenten haalt. Bijvoorbeeld door de aanschaf van een winterhoes. Deze ademende hoezen zijn ervoor gemaakt de tenten te beschermen tegen de winterse weeromstandigheden, waardoor u de levensduur nog verder optimaliseert. Een andere manier om uw rendement te verhogen is de keuze voor een thermotent. Doordat u deze tenten ook in de koudere maanden kunt verhuren, heeft u uw investering extra snel terugverdient.

Een advies op maat bij Outstanding

Wilt u een safaritent kopen? Bij Outstanding bieden we tal van diensten om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd de keuze voor één van onze safaritenten, -lodges of thermotenten kunt maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid de tenten geheel opgebouwd en ingericht op uw terrein te plaatsen. Zo heeft u helemaal geen omkijken naar uw investering en is het per direct mogelijk de tenten te verhuren. Compleet ontzorgen, dat is waar we voor gaan bij Outstanding! Benieuwd naar een persoonlijke rendementsberekening, onze tenten of een persoonlijk advies? Neem contact met ons op!