Rendement glampingtent

Ontdek het positieve rendement van de glampingtent

Benieuwd wat voor rendement een glampingtent u kan opleveren? Uiteraard is dit één van de vragen waar u graag antwoord op wilt voordat u overgaat tot de aanschaf van een tent. Glamping wordt steeds populairder en de vraag naar unieke glamping tenten neemt toe. Uiteraard wordt het rendement van uw tent hoger des te meer overnachtingen geboekt worden. Het exacte rendement van de tent is dan ook niet met zekerheid te zeggen, maar uiteraard kunnen we u wel een indicatie geven. We maken met plezier een persoonlijke rendementsberekening, afgestemd op uw situatie.

Een hoog rendement van de glampingtent dankzij een lange levensduur

Hoe langer de levensduur van uw glampingtent, des te hoger het rendement zal zijn. Outstanding zet daarom in op een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze glamping tenten. We gebruiken voor onze tenten onder meer sterke houten frames, hoogwaardig tentdoek en blijven altijd nadenken over ontwikkelingen die de levensduur verder kunnen verlengen. Unieke eindkoppelingen bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat het spant niet los kan komen of kapot waaien. Ook onze winterhoes is een manier om het rendement van uw tent te verhogen. Deze beschermt de tent in de winter tegen de weersinvloeden.

luxe glamping lodge groot

Een persoonlijke rendementsberekening voor uw glamping tent

Onze adviseurs maken graag een persoonlijke rendementsberekening voor uw ideale glamping tent. Ook de voorbeeldberekening die op onze website staat kan u meer inzicht geven in het te verwachten rendement. Daarnaast hangt het precieze rendement natuurlijk samen met de tent die u koopt. Dankzij de vele mogelijkheden en het maatwerk wat we leveren, kunt u alle kanten op met uw nieuwe tent(en). Uiteraard is uw investering en het uiteindelijke rendement hiervan afhankelijk. Nieuwsgierig naar uw te verwachten rendement? Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke rendementsberekening aan.

Een safaritent die aansluit bij al uw wensen

Heeft u al een plaatje van de perfecte safaritent in uw hoofd? Wilt u een fijne plek creëren voor gezinnen, als overnachtingslocatie of wilt u misschien wel grote groepen een luxe accommodatie bieden? Wij leveren met plezier de tent die perfect past bij al uw wensen. We maken niet alleen uw tent op maat, maar leveren desgewenst ook het volledige interieur. U heeft hierbij de keuze uit verschillende interieurstijlen, waardoor u zeker een passend interieur zult vinden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel het transport, de opbouw als de volledige inrichting van de tent. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Een persoonlijk advies voor uw perfecte glampingtent

Outstanding helpt u vanaf de oriëntatie op uw glamping plannen. Wilt u een vrijblijvend advies over het opstarten van een glamping? Meer informatie over het te verwachten rendement van een glampingtent? Of iemand die meedenkt over het starten van een glamping in het buitenland? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee. Wist u dat onze tenten inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd te vinden zijn? Al vele klanten gingen u voor en zijn overtuigd van de kwaliteit van Outstanding. Hoort u straks ook bij onze tevreden klanten?