Vodatent

“Door de toenemende vraag naar safaritenten en lodges gingen wij op zoek naar kwalitatieve glamping tenten. Zo kwamen wij bij Outstanding terecht. De keuze was snel gemaakt dankzij het prettige contact met het bedrijf en de kwaliteit van de producten.

We hadden een bezetting verwacht van ca. 80 nachten per jaar en 2 tot 3 keer meer rendement als verhuur van de plek alleen. We zien hier de resultaten zeker al van terug!”

– Job Schipper, Vodatent

Het bruikleenconcept van Vodatent

Vodatent werkt meestal met campings samen op basis van bruikleen. Ze stellen (ingerichte) tenten ter beschikking zonder investering van de camping. Als vaste huisleverancier hebben wij voor Vodatent safaritenten ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor de verhuur en waarmee een goed rendement behaald kan worden.

Hoe ziet zo’n samenwerking eruit?

De campings waar Vodatent mee samenwerkt hoeven zich niet te bekommeren om het plaatsen van de glamping tenten. Daarnaast verzorgen ze de marketing en boekingen. De camping zorgt vervolgens voor ontvangst, onderhoud en schoonmaak.

De omzet uit reserveringen wordt verdeeld tussen beide partijen. Dit maakt de samenwerking interessant voor zowel de camping als Vodatent. Na een paar jaar worden de geleverde safaritenten eigendom van de camping.

Bereik een grote doelgroep

Een interessante samenwerking voor campings die Outstanding safaritenten willen plaatsen maar nog op zoek zijn naar financiering. En/of voor campings die een partner zoeken voor de verhuur van glamping tenten. Ze hebben een groot klantenbestand met trouwe klanten die regelmatig een safaritent huren. Daarnaast werken ze samen met touroperators in verschillende landen waarmee een grote doelgroep wordt bereikt.

Meer weten? www.vodatent.com | 0031 186 820 996 | info@vodatent.com

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

Safaritent AN3 Wood

2-4 personen

5 x 5 meter

Ideale uitvalsbasis voor ontdekkingstochten De AN3 Wood is een rasechte safaritent met zijn ronde houten balken, zandkleurige binnentent en groene dak. Deze tent...

Bekijk details

Safaritent AN4 Wood

2-6 personen

5 x 7 meter

Een heerlijk onderdak voor uw gasten. De AN4 Wood is voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het namelijk niet. Geen gedoe met...

Bekijk details

AN3 Compact

2-4 personen

4 x 4 meter

De meest compacte safaritent uit ons assortiment Het idee voor de AN3 Compact safaritent is ontstaan toen we een behoefte opmerkten bij onze klanten. Hier werd nog...

Bekijk details