Safritop

“De service was top.”

“We hebben diverse landen in Afrika bezocht en vele overnachtingen gehad in luxe lodge- en safaritenten. Hierna ontstond het idee om dat concept ook naar Europa te brengen. Toen we terugkwamen uit Afrika zijn we de markt gaan verkennen om te kijken waar het interessant was binnen Europa om lodge- en safaritenten te plaatsen. We kozen voor Nederland en Duitsland.

We gingen bij diverse tentenbouwers kijken naar de mogelijkheden. Ik geloof dat Outstanding de tweede leverancier was waar we gingen kijken. Maar onze voorkeur ging uit naar safaritenten en lodgetenten.”

“Precies de lodgetent die wij zochten.”

“De laatstgenoemde tent had Outstanding destijds nog niet in het assortiment. We kwamen daarom terecht bij een concurrent die de lodgetent had waar wij naar zochten. Echter bleek later dat deze concurrent de gemaakte afspraken niet na kwam. We gingen op zoek naar een nieuwe leverancier en dat is Outstanding geworden. De tenten zijn robuuster en ze hadden toen net een nieuwe tent in het assortiment: precies de grote lodgetent die wij zochten.

De samenwerking verliep eerst wat stroef, maar na verloop van tijd verliep de samenwerking perfect. Ook de service was top!”

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

AN5 Lodge

4-12 personen

10 x 4.15 meter

Alle ruimte en gemak die u nodig heeft. De Lodge staat voor alles wat glamping te bieden heeft. Alle gemakken en luxe van een huis, maar even gezellig als...

Bekijk details