Eiland van Maurik

Camping in de Betuwe.

Het vakantiepark Eiland van Maurik biedt voor ieder wat wils. Zo ook een overnachting in een Outstanding safaritent. Onze safaritent Pro is namelijk in twee formaten op het park te vinden. Alle tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben daarnaast zelfs een hangmat om in te relaxen.

Het Eiland van Maurik noemt de safaritenten stoer en ideaal voor het echte vakantiegevoel. Wat overigens helemaal in het plaatje van deze unieke camping in de Betuwe past.

Voor ieder wat wils.

Het vakantiepark biedt verder ontspanning, gezelligheid en avontuur op en rond het water. Activiteiten zijn er genoeg. Zeilen, tennissen en banaanvaren zijn slechts enkele voorbeelden. Bij slecht weer hoeven gasten zich niet te vervelen. Er is een binnenzwembad, grote speelhal en indoor midgetgolf aanwezig. Willen gasten zich liever even terugtrekken, dan kunnen zij ontspannen op het overdekte terras van de safaritent.

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

Safaritent AN4 Steel

2-6 personen

5x7 meter

Geen gedoe en getreuzel meer De ideale verblijfplaats tijdens vakanties: dat is de AN4 Steel. Deze Outstanding safaritent met stalen frame staat bekend om zijn...

Bekijk details

Safaritent AN5 Steel

4-12 personen

5 x 9 meter

De ideale verblijfplaats voor groepen De ideale verblijfplaats tijdens vakanties voor groepen, dat is de AN5 Steel. Deze Outstanding safaritent met stalen frame...

Bekijk details