Van Dijk Holidays – Viareggio

Van Dijk Holidays – Viareggio

Italiaanse gezelligheid.

Camping Paradiso is een echte Italiaanse camping in Viareggio. Er zijn volop activiteiten voor het hele gezin en bovendien een ideale locatie. Het is dichtbij het vliegveld en het centrum van Viareggio ligt op zo’n 5 minuten rijden.

Een fijn alternatief om een hapje te eten, wanneer de gasten geen zin hebben om te koken. De safaritenten zijn namelijk volledig ingericht, ook met sanitair en een keuken.

Onder de Toscaanse zon.

Als de gasten zijn uitgezwommen in het buitenzwembad, of bij zijn gekomen aan het strand. Kunnen zij zich na afloop heerlijk terugtrekken bij hun safaritent. Het overdekte terras biedt verkoeling in de schaduw en is ideaal om met een glas wijn te genieten van de Italiaanse zomeravond.
De camping ligt in een schitterend natuurgebied, waar mooie routes zijn om te fietsen, wandelen en joggen. Paradiso is een kindvriendelijke camping onder de Toscaanse zon.

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

Safaritent AN4 Wood

2-6 personen

5 x 7 meter

Een heerlijk onderdak voor uw gasten. De AN4 Wood is voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het namelijk niet. Geen gedoe met...

Bekijk details