Concierge Camping

De safaritenten en lodges bij Concierge Camping in Engeland zijn compleet ingericht en van alle luxe voorzien. Gasten kunnen zorgeloos ontspannen in de avontuurlijke accommodaties.

Glamping show

“We hebben gekozen voor safaritenten om een kleine Glamping te starten. Op de Glamping Show in Engeland hebben we Outstanding voor het eerst ontmoet. Gevolgd door een bezoek aan de showroom in Nederland om alle modellen op ons gemak te bekijken. Dit bezoek en de stevige structuur van de tenten hebben ons overtuigd om de samenwerking aan te gaan.”

 

Verlengen van het seizoen

“Om het seizoen te verlengen hebben wij vloerverwarming geplaatst in alle tenten. Mensen hebben nog vaak het idee dat een vakantie in een safaritent of lodge seizoensgebonden is. Dit bewustzijn kan nog groeien, maar los daar van zijn we al tevreden over de bezetting en het rendement.

Ook over de samenwerking met Outstanding zijn we tevreden. Als de Glamping verder wordt uitgebreid, zullen we wederom overwegen om dit met safaritenten van Outstanding te doen.”

 

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

Safaritent AN5 Wood

4-12 personen

5x9 meter

Het ultieme groepsgevoel met de AN5 Wood safaritent Wie aankomt bij de safaritent AN5 Wood heeft meteen vakantie. Alles klopt. Het ontspannende gevoel dat alles...

Bekijk details

AN5 Lodge

4-12 personen

10 x 4.15 meter

Alle ruimte en gemak die u nodig heeft. De Lodge staat voor alles wat glamping te bieden heeft. Alle gemakken en luxe van een huis, maar even gezellig als...

Bekijk details