Camping De Wije Werelt

Camping De Wije Werelt

Trek De Wije Werelt in!

Camping De Wije Werelt is een eigentijdse luxe gezinscamping, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf de camping wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, zwembaden, veluwse kinderboerderij of kindertheater.

Bij De Wije Werelt zijn zowel onze kleine safaritenten XS geplaatst, als AN4 Lodges met bovenverdieping. Alle modellen zijn volledig ingericht.

Outstanding Lodges

“Wij bieden ook de mogelijkheid om onder de Veluwse sterrenhemel in een Glamping Lodgetent te overnachten. De naam tent doet eigenlijk geen recht aan het comfort dat geboden wordt.

Een complete badkamer en keuken behoren tot de standaard. Op de benedenverdieping is hiernaast een ruime 2 persoonsslaapkamer, een sfeervolle huis(tent)kamer met loungebank en eethoek te vinden.  Op de vide bevinden zich nog 3 ruime slaapplaatsen voor de kinderen of bezoek. Een sfeervolle pellethoutkachel zorgt ook in het voor- of najaar voor meer dan voldoende warmte en gezelligheid. Onder de veranda buiten is nog een loungeset en eettafel te vinden, het prachtige uitzicht op ons natuurterrein het Reemsterveld maakt het plaatje compleet.  Een verblijf in een Glamping Lodgetent is een unieke ervaring op een bijzondere plaats.”

Safaritent XS

“Wilt u uw kinderen een onvergetelijk avontuur bezorgen met hun eigen tent?  Dan is het erg leuke deze Baby Safaritent te huren in combinatie met onze Glamping Lodgetent.”

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

AN4 Lodge

2-6 personen

7.5 x 4.15 meter

Alles wat glamping te bieden heeft De Lodge staat voor alles wat glamping te bieden heeft. Alle gemakken en luxe van een huis, maar even gezellig als...

Bekijk details

Safaritent XS

2 personen

2.5 x 3 meter

Op zoek naar innovatie of de ideale trekkerstent? Het is gegarandeerd liefde op het eerste gezicht wanneer u kennis maakt met onze safaritent XS. Het innovatieve...

Bekijk details