Camping de Poppe

Een safari avontuur.

De Poppe Markelo is een uitstekende gezinscamping gelegen tussen de Overijsselse dorpjes Markelo en Holten. Kindvriendelijk en gelegen in Twente temidden van natuurgebieden zodat de gasten heerlijk tot rust kunnen komen.

Zo ook in een Outstanding safaritent.

De camping koos er in 2016 voor om de gezinscamping uit te breiden met safaritenten. Er werd daarom gekozen voor de safaritenten AN4 Wood, elk geschikt voor 6 personen. De safaritenten liggen aan een door bomen omringd veld met speeltoestel.

Genieten van de ondergaande zon

De tenten bieden het gemak en de ruimte van een vakantiehuis, maar dan met de gezelligheid van de camping en midden in de natuur.

De tenten zijn ingericht voor 6 personen, met een keuken en een toilet. Binnen staat een grote eettafel en daarnaast kunnen de gasten buiten ontbijten aan de houten picknicktafel. Aan het eind van de dag genieten de gasten van de ondergaande zon vanaf onze steigerhouten loungeset.

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

Safaritent AN3 Wood

2-4 personen

5 x 5 meter

Ideale uitvalsbasis voor ontdekkingstochten De AN3 Wood is een rasechte safaritent met zijn ronde houten balken, zandkleurige binnentent en groene dak. Deze tent...

Bekijk details

Safaritent AN4 Wood

2-6 personen

5 x 7 meter

Een heerlijk onderdak voor uw gasten. De AN4 Wood is voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het namelijk niet. Geen gedoe met...

Bekijk details