Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een erg populaire camping aan de Costa Brava, met een unieke ligging direct aan het strand.  Deze mooie camping heeft een scala aan faciliteiten waaronder een privéstrand met beachbar en restaurant. De camping is centraal gelegen tussen Sant Antoni de Colonge en Platja D’aro. De omgeving is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken en biedt verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld wat cultuur te snuiven in het museum van Dali, een dagje te shoppen in het centrum van Platja D’aro of het bezoeken van waterpretpark Aquadriver, waar een gratis bus vanaf de camping naartoe gaat.

Voor het nieuwe seizoen werden zes stuks van onze safaritent Compact geplaatst op camping Cala gogo in Spanje. Alle safaritenten zijn geschikt voor 5 personen, verdeeld over 2 slaapkamers, en zijn voorzien van houten meubelen. Buiten bevindt zich een houten terras met overkapping en is er voldoende zitplaats voor het hele gezin.

 

Meer afbeeldingen..

Op deze locatie hebben wij de onderstaande tent geplaatst

AN3 Compact

2-4 personen

4 x 4 meter

De meest compacte safaritent uit ons assortiment Het idee voor de AN3 Compact safaritent is ontstaan toen we een behoefte opmerkten bij onze klanten. Hier werd nog...

Bekijk details