26 februari 2020

Wat kost een safaritent?

Een veelgestelde vraag en tóch hebben we de prijzen niet op de website staan. Waarom? Omdat het antwoord op deze vraag eigenlijk net zo breed is als ons assortiment. Natuurlijk hebben we een basis prijslijst (klik hier voor het informatiepakket). Maar om u goed te informeren, dienen wij eerst een beter beeld te krijgen van uw wensen.

Een safaritent kopen brengt de nodige keuzes met zich mee. Eén daarvan is de grootte bepalen van de tent. De maten van safaritenten kunnen onderling namelijk behoorlijk verschillen. En bij ons heeft u volop keuze. Zo hebben we kleine en compacte tenten, maar ook grote lodges die zelfs als groepsaccommodatie gebruikt worden.

Onze safaritenten zijn zeer veelzijdig in het gebruik en ook in de opbouw ervan zijn er veel opties. Een tent een meter verkorten? Geen probleem. En bij onze Outstanding Lodge heeft u zelfs de mogelijkheid om de hoogte in te gaan met een extra verdieping. Zo benut u de ruimte optimaal en hebben uw gasten een ruime tent met daarbij het voordeel van nog extra ruimte, die bijvoorbeeld benut kan worden als slaapplaats.

Een safaritent kopen is een goede investering en door ons maatwerk weet u zeker dat u de juiste tent koopt!

Iemand informeren of inspireren? Deel het:

Laat u inspireren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Nieuwste modellen
  • Aankomende beurzen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer