Recreatie Vakbeurs 2017

Recreatie Vakbeurs 2017

Vorige maand stond Evenementenhal Hardenberg geheel in het teken van kennis, beleving en netwerken. Zeven hallen waren volledig toegewijd aan het thema ‘een blik op de toekomst’.

Ook wij hebben met veel plezier deelgenomen aan de Recreatie Vakbeurs. Dé vakbeurs voor de recreatie ondernemer van de Benelux. Drie dagen lang hebben we leuke, inspirerende gesprekken gevoerd en veel nieuwe mensen ontmoet. Toch waren er ook een heleboel bekende gezichten. Dat is altijd al leuk, maar dit jaar al helemaal door alle positieve verhalen die we hebben gehoord over het afgelopen seizoen.

Eyecatcher

We waren aanwezig met onze safaritent Compact. Veel bezoekers maakten voor het eerst kennis met de innovatieve safaritent. Wat kregen we veel positieve reacties! Men was onder de indruk van de kwaliteit en de knusheid van de tent. De Compact doet zijn naam ook absoluut eer aan met een knusse binnentent van 4 x 4 meter.

Ook de nieuwe bank op ons terras viel goed in de smaak en was een ware eyecatcher. Een heerlijk plekje voor menig beursbezoeker om de drukte van de beurshal te ontvluchten.

Groeiende business

Al met al was het een ontzettend geslaagde beurs. Aan alle kanten was te merken dat Glamping een enorm groeiende business is en dat comfortabel kamperen nog altijd blijft groeien in populariteit. De sfeer was goed en we hebben zelf ook inspiratie opgedaan.

Kortom, we zijn er volgend jaar gewoon weer bij!

Meer afbeeldingen..

Nieuwsbrief

  • Nieuwste modellen
  • Aankomende beurzen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.