De feestdagen zijn nog niet voorbij!

De feestdagen zijn nog niet voorbij!

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om de showroom in Renswoude te verbouwen. Niet alleen om te vernieuwen, maar vooral om ruimte te maken voor twee gloednieuwe glamping tenten: de Safari Cottage en de Medley Lodge.

We kunnen niet wachten om het resultaat aan jullie te tonen. De nieuwe showroom geeft een betere beleving van de safaritenten en lodges. De afgelopen tijd hebben we flink doorontwikkeld. Bijna alles wat we aanbieden is nu aanwezig in de showroom. Van een safaritent met open leef keuken en praktische indeling tot een lodge met hottub op de veranda en een glijbaan voor de kinderen. Tijdens de opening van de showroom worden de nieuwe modellen gepresenteerd. We zijn natuurlijk trots op het resultaat, maar de onthulling van nieuwe tenten blijft altijd een beetje spannend. We zijn erg benieuwd wat men van de nieuwe modellen vindt!

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari openen wij de deuren voor een feestelijke opening. Van 10.00 tot 18.00 uur is iedereen welkom in Renswoude. Beleef de nieuwe showroom onder het genot van een hapje en een drankje en ontdek de nieuwe modellen als een van de eersten!

Nieuwsbrief

  • Nieuwste modellen
  • Aankomende beurzen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.