15 juni 2018

Een Outstanding seizoen gewenst

In Nederland is het glampingseizoen begonnen met een prachtige voorzomer. Hopelijk een voorteken voor zonnige maanden met een hoge bezetting en tevreden gasten! Niet alleen onze klanten gaan een drukke periode tegemoet, wij zitten deze zomer ook niet stil. Dit is wat u van ons kunt verwachten.

Showroom

Eind vorig jaar is de showroom compleet vernieuwd, met verbouwen zijn we voorlopig wel even klaar (letterlijk en figuurlijk  ). De showroom is de hele zomer open van maandag t/m vrijdag. Warm weer hoeft u niet tegen te houden, want het is er gelukkig lekker koel. Dus mocht u tussen de drukte door toch tijd en zin hebben om langs te komen? Laat even weten dat u komt en laat u adviseren en inspireren! Maak hier een afspraak.

Snel leveren uit eigen voorraad

Mocht u tijdens het seizoen hulp nodig hebben, zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar. Omdat we uit eigen voorraad leveren, kunnen we snel schakelen en u ook midden in het seizoen voorzien van accessoires, onderdelen of complete tenten!

Steigerhouten meubels

Heeft u onze glijbaan in de bedstee al gezien? Of de relaxte hangmat en gloednieuwe hottub? Ons assortiment is de laatste tijd flink uitgebreid. Benieuwd naar de interieurmogelijkheden? Vraag onze meubelcatalogus aan of kom een kijkje nemen in de showroom.

Beurzen

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de grootste glamping- en campingbeurzen. Zodra onze stand nummers bekend zijn sturen we nog een bericht waar u ons precies kunt vinden. Heeft u ook een beursbezoek op de planning? Laat het ons even weten, we ontmoeten u graag!

U kunt ons dit jaar onder meer ontmoeten in:

We bouwen nog even door

De zomer staat weliswaar voor de deur, maar dat betekent niet dat we stoppen met bouwen. Buiten Europa wordt er nog flink doorgebouwd. De seizoenen lopen daar immers niet gelijk aan het Europese hoogseizoen. Maar ook de bouwteams in Europa hoeven zich niet te vervelen. Zo zijn we nog druk bezig in Frankrijk, Engeland en met twee grote projecten in Kroatië. Een van die projecten heeft u misschien wel voorbij zien komen op Facebook en Instagram! 55 compleet ingerichte safaritenten voor Arena Glamping 99 in Pomer. We kunnen niet wachten om het eindresultaat te tonen!

Heeft u mooie foto’s?

In onze nieuwsbrief en op de social media kanalen posten we regelmatig berichten over onze klanten. We vinden het leuk om anderen te informeren, te inspireren en om onze klanten meer zichtbaarheid te geven.

Heeft u mooie foto’s, leuke verhalen over uw tenten of wilt u een review voor ons invullen? Neem dan contact op met Anouk of Nienke of help ons te verbeteren door de online enquête in te vullen.

 

Iemand informeren of inspireren? Deel het:

Laat u inspireren!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Nieuwste modellen
  • Aankomende beurzen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer