13 november 2019

De safaritent in een nieuw jasje

En nog heel veel meer nieuws!

Waar moeten we beginnen? Er is veel gebeurd achter de schermen ter voorbereiding op het nieuwe 2020 glampingseizoen. Want zodra veel campings het seizoen afsluiten en de safaritenten winterklaar maken, begint bij ons juist het nieuwe seizoen. Dan staan wij op diverse glamping beurzen, gaan campinghouders weer oriënteren en maken onze bouwteams zich op voor de grote drukte. Kortom, het perfecte moment om u te informeren over alle nieuwe Outstanding trends en ontwikkelingen! Dus neem een momentje en laat u inspireren. We hebben nogal wat te vertellen namelijk…

Elk jaar verrassen we u graag met iets nieuws; een nieuw model, verbeteringen, een gloednieuwe showroom, noem maar op. Maar dit jaar hebben we maar liefst vier (!) nieuwe lanceringen:

Maar eigenlijk houdt het hier niet op. Zo hebben we sinds kort ook een houten deur in het assortiment, nieuwe adviseurs in o.a. Japan en Amerika, vrachtwagens die geheel in Outstanding stijl de weg opgaan en een ijzeren onderstel om de tenten op te bouwen als u ze liever niet vastzet in de grond. We kunnen nog wel even doorgaan. Maar laten we eerst de belangrijkste vernieuwingen nader toelichten.

Iemand informeren of inspireren? Deel het:

Laat u inspireren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Nieuwste modellen
  • Aankomende beurzen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer