Luxueuze glamping tenten

Luxueuze glamping tenten te koop

Bij Outstanding hebben we luxueuze glamping tenten te koop voor campingeigenaren, maar ook voor ondernemers met andere recreatieondernemingen. Want glamping is niet alleen meer voorbehouden aan campings. Diverse soorten bedrijven spelen in op de populariteit van de luxe safaritent. De glamping tent wordt ingezet als vakantieaccommodatie, maar ook voor bijvoorbeeld horecadoeleinden. Om aan de vraag van al onze verschillende klanten te voldoen, hebben we bij Outstanding heel diverse glamping tenten te koop. Van een kleine en compacte tent tot een grote lodge met zeeën van ruimte. We laten u  graag kennis maken met de diversiteit van glamping!

Safaritenten kopen Outstanding

Luxueuze glamping tenten te koop voor tal van doeleinden

Natuurlijk wordt de safaritent het meeste gebruikt als vakantieaccommodatie. Veel campingeigenaren realiseren zich dat de vraag naar glamping toeneemt en in de komende jaren ook zeker zal blijven toenemen. Inspelen op deze vraag door glamping tenten te kopen is financieel gezien dan ook een slimme stap. Glamping tenten zijn echter niet alleen maar geschikt als vakantieaccommodatie. Zo wordt onze kleinste glamping tent vaak gebruikt als luxe trekkerstent. En onze grote lodges zijn zeer geschikt als groepsaccommodatie, of inzetbaar als receptie, restaurant, museum of souvenirshop.

Leverancier van glamping tenten die aan uw wensen voldoen

Als leverancier van safaritenten spelen we graag in op alle nieuwe ontwikkelingen op de markt. Zo hebben we zowel kleine als grote glamping tenten te koop. Ook de mate van luxe is verschillend per tent. Zo heeft u de keuze uit een tent met of zonder sanitair. En tegenwoordig kunnen we u niet alleen safaritenten aanbieden, maar ook prachtige thermotenten. Deze tenten maken het mogelijk om het hele jaar door te genieten van glamping. Door de goede isolatie is het in deze tenten namelijk ook in de koudere maanden zeer aangenaam.

Thermo Tent Compact Outstanding

Glamping tenten te koop inclusief compleet interieur

Het sfeervol inrichten van een glamping tent kan best lastig zijn. Welke meubels passen er het beste bij de tent en dragen bij aan het echte glamping gevoel? Ook voor het uitzoeken van een mooi interieur kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende interieurstijlen, waar er zeker één bij zit die aansluit bij uw wensen. Van stoer steigerhout tot hotel chic, we helpen u graag de juiste sfeer te creëren. Koopt u een glamping tent inclusief meubilair, dan leveren wij de tent volledig ingericht aan u op!

Onze luxueuze glamping tenten gaan de hele wereld over!

En daar zijn we best wel een beetje trots op. De verkoop van onze tenten beperkt zich namelijk niet alleen tot Nederland. In tientallen landen zijn onze tenten inmiddels al te vinden. Naast de adviseurs die we in diverse landen hebben, kunt u voor glamping in andere landen zeker contact met ons opnemen. Niet alleen voor Nederland, maar voor elk land verzorgen wij graag het transport en de opbouw voor u. Bent u benieuwd wat u allemaal kunt verwachten van onze Outstanding service? We vertellen u graag alles over ons bedrijf en natuurlijk over de bijzondere luxueuze glamping tenten die we te koop hebben. Vraag meer informatie aan of direct een offerte op maat!

glamping beurs